Uutiset
Avoimet työpaikat Mid Tourilla ja Ladies Mid Tourilla

Avoimet työpaikat Mid Tourilla ja Ladies Mid Tourilla

Nyt olisi tarjolla loistavia työmahdollisuuksia niin miehille kuin naisillekin.

Työaika:

Kokopäiväinen (aamu-tai iltapäivätöitä). Pääasiassa viikonlopputyö. Voi olla myös puoliviikonloppuinen, mikäli työt eivät tule kunnolla tehdyksi komennuksen ensimmäisenä päivänä. Rehellisesti sanoen potkimme osan miehistä pois työpaikalta jo ensimmäisen työpäivän jälkeen.

Työpaikan vaatimukset:

Työntekijän tulee täyttää 25 vuotta ensimmäisen työvuoden aikana. Mikäli tämä ei vielä toteudu, niin kotiklubilla voi harrastaa jäätelöskinejä ja hakea työpaikkaa uudestaan, kunnes ikävaatimus on täytetty. Miesten osalta tasoitus ei saa olla enempää kuin 7.0 ja naisilla 15.0.

Työpaikan kuvaus:

Tour pelaajalta odotetaan rentoa huumoripitoista otetta golfiin, kykyä edistää pallon liikkumista golfkentällä hidastelematta ja aiheuttamatta vaaraa muille kolleegoille

Odotamme pelaajalta matkustusvalmiutta ainakin kotimaassa kesän aikana. Työkomennuksille kilpailuihin emme voi kirjoittaa ”hallitukselle” poistumisanomusta, vaan se on tourilaisen oma homma. Edistyneille ja hyvin työssään pärjänneille on luvassa ulkomaankomennuksia keväisin ja loppukesästä Ruotsiin. Tourilaisen ei tule kuitenkaan vaipua synkkyyteen, vaikka työssään ei aina pärjää hyvin. Tourilla on kolleegoja, jotka matkustavat myös ”ulkomaankommennuksille” omatoimisesti hyvällä porukalla.

Tour pelaajan odotetaan nauravan omille epäonnistumisilleen ja tuulettavan onnistumisille, niin omille kuin työkaverin. Kykyä nauraa itselleen pidetään suotavana.

Mitä tarjoamme sinulle?

Iloista peliseuraa alati vaihtuvassa ympäristössä. Tämä tarkoittaa siirtymistä kentältä toiselle työkomennuksesta riippuen. Työnantaja ei kuitenkaan ole velvollinen komentamaan lentävää palloa oikealle radalle, vaan tämä jää tourpelaajan tehtäväksi. Voimasanoja saa käyttää harkiten hyvää etikettiä noudattaen!

Niille, joille työpäivä ei aina suju hyvin, on tarjolla kierroksien jälkeen laadukasta analyysia klubien terasseilla ja hyviä kehityskeskusteluita useammin kuin kerran vuodessa. Tämä tukiverkosto on vankka eikä yksin tarvitse työtään tehdä. Poikkeuksena em. lentävän pallon epäonnistunut komentaminen ja etsimisen aloittaminen, jolloin kollegat eivät itsesuojeluvaiston vuoksi uskaltaudu etsimään työvälinettäsi 150 metriä kauempaan tarkoitetusta lyöntikohteesta. Suomessa on nähty leijona! Leijonat kuitenkin elävät valkoisten paalujen toisella puolella.

Palkkaa emme maksa penniäkään, mutta perimme aina komennuskohtaisesti 90 € maksun. Joskus olemme härskejä ja otamme 120 €, mutta tämä koskee vain Suomen mestaruuskilpailua.

Mikäli tunnistit itsesi, niin olet tervetullut työporukkaamme Mid Tourille tai Ladies Mid Tourille. Avoimet työpaikkamme löydät tapahtumakohtaisesti Golfboxista tai Mid Tourin sivuilta midtour.fi.