Uutiset
Huipputasoista Scratch-golfia pelataan kilpaa myös Kytäjällä

Huipputasoista Scratch-golfia pelataan kilpaa myös Kytäjällä

Kuten tiedetään, Mid Tourin alkukauden kisat ovat olleet ennätyssuosittuja. Kalenteriin on saatu tehtyä heinäkuulle jo lisäys Mid Tour Puustelli Summer Challenge, jonne ilmoittautuminen avataan kesäkuun alussa.

Hyvin järjestettyjä scr-kilpailuja pelataan myös muuallakin ja Mid Tour suosittelee lämpimästi osallistumaan myös Kytäjällä järjestettäviin BMW Kytäjä Challengen osakilpailuihin sunnuntaina 6.6. sekä lauantaina 31.7. Kilpailut eivät mene Mid Tourin kalenterin kanssa päällekkäin (pois lukien Ladies Mid Tourin Hyvinkään osakilpailu 30.-31.7.). Alla vielä lisätietoa Kytäjän tapahtumista.


BMW Kytäjä Challengen kilpailut ovat kaudella 2021 sunnuntaina 6.6. ja lauantaina 31.7. Kesäkuun kisa järjestetään Kytäjän North West -kentällä ja heinäkuussa South Eastilla.

Ennen omaa lähtöaikaa ja kierroksen jälkeen pelaajilla on käytössä ns. Players Lounge, jossa heille on tarjolla syötävää ja juotavaa. Kilpailussa on palkintoina huippuluokan majoituspaketteja ja golftarvikkeita; esimerkiksi Callawayn fitattu draiveri. Lisäksi molemmissa kilpailuissa on kaikilla par 3 -väylillä lähimmäksi lippua -palkintona Garminin golfkello.

Tasoituksettomana lyöntipelinä pelattavissa kilpailuissa naiset ja miehet pelaavat samassa sarjassa; miehet pelaavat kentät takatiiltä (SE 64, NW 65) ja naiset 55-tiiltä. Kumpaankin kilpailuun otetaan mukaan maksimissaan 156 pelaajaa ja tasoitusraja on yhdeksän. BMW Kytäjä Challengen tuomarina toimii arvostettu Arto Teittinen, jolla on kokemusta tuomaritehtävistä mm. golfin major-kilpailuista.

Kilpailumaksu: 85 € (sisältäen Players Loungen kisajuomineen)

Palkinnot:
1. 2 hlön viikonloppupaketti Kytäjällä (pelit & majoitus)
2. Callawayn draiveri Vili Custom Golfin fittaamana
3. Holiday Clubin 2 hengen kylpyläviikonloppu
4. Adidaksen kengät
5. J. Lindeberg lahjakortti arvo 150€
Lähimmäs lippua jokainen par 3 Garmin S40 Approach- golfkello

Ilmoittautumiset 2.6.2021 kello 23:59 mennessä:
https://tournament-site.golfgamebook.com/tour/410