European Golf Assocoation myönsi vuosi sitten midien miesten Euroopan mestaruuskilpailut Suomelle ensimmäistä kertaa. Miehet ovat saaneet hyvää menestystä kilpailuista menneinä vuosina ja nyt on mahdollisuus kotitantereella ottaa mitalit kotiin.

Mid Tour teki Suomen Golfliitolle ehdotuksen syksyllä 2018, olisiko mahdollista järjestää myös naisille Euroopan mestaruuskilpailut samaan aikaan. Golfliitto laittoi ehdotuksen eteenpäin EGA:lle ja tammikuun viimeisenä päivänä saatiin iloisia uutisia, kun EGA otti myös naiset mukaan kilpailuun. St. Laurence Golf pääsee historiankirjoihin ensimmäisestä yhteiskilpailusta miehille ja naisille. Jatkossa Euroopan mestaruuskilpailut tullaan pelaamaan samalla formaatilla.

Kilpailuun otetaan alustavan tiedon mukaan 90 mies- ja 54 naispelajaa. Mikäli toinen sarja jää vajaaksi, täydennetään toista niin, että kokonaispelaajamäärä on 144 pelaajaa. Lisätietoa Euroopan mestaruuskilpailusta löytyy EGA:n sivuilta kevään aikana. Ilmoittautuminen aukeaa maaliskuun alkupuolella.

EGA:n kotisivut

St. Laurence Golfin kotisivut

Category
Tags

Comments are closed