Ladies Mid Tour
Gitta Kauppi ensimmäiseen reikäpeli mestaruuteensa!

Gitta Kauppi ensimmäiseen reikäpeli mestaruuteensa!

Naisten kisaurakka saatiin päätökseen pitkän sunnuntaipäivän päätteeksi. Lauantain täydestä kaaviosta pääsi jatkoon neljä lohkovoittajaa sunnuntaille.

Välierissä vastakkain oli aseteltu Katri Hynninen sekä Gitta Kauppi. Tästä parista pidemmän korren vei Gitta Kauppi edeten finaaliin tuloksella 4/3. Toisessa välierässä vastakkain pelasivat Sara Kahri ja ennakkosuosikinkin viittaa kantanut Milla Hallanoro. Peli oli tasainen ja lopulta naisten kesken päädyttiin uusintarei’ille.  Voittajaa etsittiin lopulta viiden uusintaväylän verran ja lopulta voittajaksi selvisi 23. reiällä Sara Kahri.

Pronssista lopulta kamppailivat  Katri ja Milla, seurakaverit Pickalasta. Tästä parista tällä kertaa pidemmän korren veti Milla ja palkintona tästä mukaan matkasi pronssinen mitali.

Finaalissa kohtasivat Gitta ja Sara. Peli ratkesi väylällä 15 tuloksella 4/3 ja suomenmestariksi julistettiin Helsingin golfkerhoa edustava Gitta Kauppi. Suomenmestaruus oli Gitalle reikäpeleissä ensimmäinen laatuaan ja nainen iloitsikin asiasta yhdessä caddiensa kanssa asian mukaisesti.

Finaalissa pelannut Kahri Vuosaari golfista oli myös hyvin tyytyväinen suoritukseensa ja ensimmäiseen SM-mitaliinsa.