Ladies Mid Tour
Hallanoro jatkoi siitä mihin viime kauden päätti

Hallanoro jatkoi siitä mihin viime kauden päätti

Hallanoro jatkoi siitä mihin viime kauden päätti

Ladies Mid Tour starttasi pitkän odotuksen jälkeen tilanteeseen sopivassa säässä, sekä hyväkuntoisella kentällä Wiurilassa. Aurinko porotti ja lämpö helli lauantain ensimmäisestä lähdöstä aina sunnuntain viimeiseen puttiin asti. Pitkän hiljaisen alkukauden jälkeen iloiset jälleennäkemiset ja uudet tuttavuudet oli tervetulleita asioita varmasti kaikille. 

Satu Vuorinen näyttää draivin mallia.

Iloinen naisjoukko otettiin upeasti vastaan kauniissa miljöössä. Kaikki toimi, kuten oli aiemmin sovittu. Kiitos siitä koko Wiurulan henkilökunnalle.  Lauantaina startteri kuulutti kantavalla äänellään pelaajat aloituspaikalle ja vaikka porukkamme oli pieni, tuli aamuun urheilujuhlan tuntua. Kentällä pyöri kaksi tuomaria autoineen, joten apu oli aina lähellä.

Saimme myös mahdollisuuden avata väylän 9 uudesta tiiboxista ensimmäisinä kilpailijoina, ja olihan se upeaa päästä korkkaamaan uusi upea lyöntipaikka!

Uusi tiiboxi testissä.

Ensimmäinen päivä ei tuonut selkeää eroa kärjen osalta. Lauantain jälkeen kärjessä olivat Milla Hallanoro sekä Nina Katajainen molempien pelattua tuloksen 76. Kolmatta sijaa piti Hannele Forsman lyötyään 78 kertaa. Kärkikolmikon takana oli tasaista ja neljättä sijaa jakoi useampi pelaaja. 

Kärkikolmikko irrottelee.

Yhteistuumin todettiin, että Wiurilan griinit olivat muodokkaat ja aiheuttivat hieman lisää harmaita hiuksia suurimmalle osalle pelaajista. 

Sunnuntai hajotti kärjen tai pikemminkin kärkikolmikon takana tulleen kaartin. Kärjessä Milla pelasi upeasti tuloksen 73 ja yhteistulokseksi tuli 149. Nina harmitteli jälkeenpäin, ettei pystynyt laittamaan kampoihin, mutta lupasi palata asiaan heti seuraavassa mahdollisessa kisassa. Kakkossija irtosi kuitenkin tuloksella 153. Hannele piti upeasti myös kolmannen sijansa tuloksella 156. Onnittelut kärkikolmikolle!
Tapana on ollut palkita myös paras hcp lyöntipelitulos. Tällä kertaa parhaasta tasoituksellisesta lyöntipelituloksesta vastasi rookie Maria Poropudas upealla nettotuloksella 131 lyöntiä! En malta olla mainitsematta, että kakkossijalle päätyi kisan toinen rookiemme Eeva Meriluoto niin ikään hienolla 136 lyönnin nettotuloksella.

Milla on aina iloinen, mutta voittajan ja voittajana onkin helppo hymyillä.

Kiitos uusille pelaajille, että lähditte matkaamme mukaan ja pelasitte upeat kierrokset! Kiitos Minnalle, että uskaltauduit ainona ylittämään rajan sennujen ja midien välillä ja tervetuloa uudelleen! 
Wiurilan osakilpailun kaikki tulokset löytyvät Täältä.

Seuraavan kerran kisailemme Lohjalla kahden viikon päästä ja meillä on huutava pula pelaajista!! Ilmoittautuminen on auki enää muutaman päivän. Jos siis et ole vielä ilmoittautunut, niin nyt on se hetki, kun olisi hyvä klikata itsesi kisakalenteriin ilmoittautumaan! Nähdään Lohjalla!

Socian distancing on hyvin iskostunut mieliin.