Milla Hallanoron peli kulkee. Lyöntipelimestaruuden perään Milla nappasi myös osakilpailuvoiton Pickalasta.

Milla Hallanoron tasaisuus oli valttia Pickalassa, Ladies Mid Tourin kuudennessa osakilpailussa 11.-12.8. Auragolfin Hallanoro käytti Forest-kentän kahden kierroksen kisassa 151 lyöntiä (75+76) ja vei voiton lopulta 11 lyönnin erolla.

Ensimmäinen kisapäivä oli todella tasainen. Milla Hallanoron kannassa kierroksen pelasi 78 lyönnillä midtourille palannut Salo Golfin Tiina Vainio ja 79 lyönnillä Pickalan oma Katri Hynninen. Heistä neljän lyönnin sisällä oli jopa seitsemän pelaajaa – Taina Olenius, Sini Hoffman, Marika Soravuo, Hannele Forsman, Katja Riipi, Gitta Kauppi ja Elisa Murtonen.

Kisan toinen päivä Hallanoron takana oli todellinen moving day! Parhaan toisen kierroksen pelasi Pickalan Katja Riipi, joka nousi 79 lyönnillä jakamaan kisan kakkossijaa. Kisan kakkossija jaettiin lopulta kolmen pelaajan kesken. Riipin ohella kakkosiksi merkattiin opulta Taina Olenius, jolle tasaisuus oli myös viikonlopun valttikortti – Taina käytti molempiin kierroksiin 81 lyöntiä. Kolmas kakkossijan jakaja oli Katri Hynninen, joka käytti toiseen kisakierrokseen 83 lyöntiä. Myös viides sija meni jakoon, kun Gitta Kauppi (83+80) ja Hannele Forsman (82+81) kirivät Tiina Vainion (78+85) etumatkan kiinni.

-Oli kiva pelata ja saatiin lopulta myös hieno keli! Tasaisuus oli valttia, vaikka välillä se tuntui enemmän siltä, että sähläsin vain vähemmän kuin muut, Hallanoro naurahti voittopuheessaan. Osakilpailun voittaja kiitti vielä puheessaan kenttää, tuomaria ja peliseuraa.

Ladies Mid Tourilla on vielä muutama tapahtuma jäljellä tälle kaudelle. Maajoukkueet kohtaavat Ruotsin Kytäjällä 25.-27.8., naisista Suomea edustavat Taina Olenius, Marika Soravuo, Katri Hynninen, Milla Hallanoro, Katja Riipi ja Gitta Kauppi. Kapteeni Nina Katajaista tuuraa Katja Riipi.

Midinaisten SM-joukkuekisa pelataan Ringside Golfissa 1.-2.9. ja kausi päättyy 8.-9.9. Koski Golfiin, jossa pelataan kauden finaali yhdessä miesten Mid Tourin kanssa.

Ilmoita täällä joukkueesi mukaan midinaisten joukkueiden SM-kisaan >>

Katso täältä midinaisten ranking kohti Koski Golfin finaalia >>

Category
Tags

Comments are closed