Hannu Metsola valitteli ensimmäisellä kierroksella kuinka peli on ollut täysin kujalla. Avauskierroksella hän väläytti jopa yhden tyylipuhtaan soketin, mutta se ei tammisaarelaista haitannut.

Metsola kasasi puhtaalla takaysillä avauskierroksella tuloksen 71 ja paljon itseluottamusta toiseen kierrokseen johon hän lähti kaksi lyöntiä kärkeä perässä.

Voittotaisto käytiin lopulta toiseksi viimeisessä ryhmässä Hannu Metsolan ja Mika Piltzin välillä. Molemmat paukuttivat kovaa tulosta ja Metsola oli viisi alle parin, lyönnin paremmin kuin suuri mestari ennen viimeistä reikää. Kokonaistulokset -6 ja -5 varmistivat sen, ettei muilla ollut enää käytännön mahdollisuuksia voittoon.

Viimeisellä Piltz pääsi lyömään täydellisestä paikasta toista lyöntiin kohti viheriötä, mutta teki kardinaalisen virheen missaten greenin vasemmalta ohi. Pallo päätyi eläimen jälkeen bunkkerissa ja Mika sai dropin – joka sekin toki upposi hiekan pintaan.

Hannu hoiti samaan aikaan seiftisti chippaamalla itsensä neljään metriin. Mika ei saanut taikatemppua mahdottoman tuntuisesta bunkkerista joutuen tyytyä chippiputti-paariin.

Metsolan hermo piti ja 50 senttinen paluuputti toi myös Wiurilan kisan kuninkuuden!

”Vielä keskiviikkona mietin, että ei tänne viitsi tulla kun peli on niin vaikeaa. Jouni Simanaisen kanssa saatiin kuitenkin vähän ideaa eilen (perjantaina) kun pelattiin”, Metsola kertoi ensimmäisellä kierroskella.

Pelin jälkeen Hannu kiitti luonnollisesti kentän ja vapaaehtoiset. Midit viihtyivät Wiurilassa niin kentällä kuin terassilla!