Uutiset
Huttunen  ja Hallanoro reikäpelimestareiksi Gumbölessä!

Huttunen ja Hallanoro reikäpelimestareiksi Gumbölessä!

Helle ei antanut myöden vielä finaalipäivällekään. Viimeiset ottelut saatiin pelata edellisiäkin pelipäiviä kuumemmissa olosuhteissa.

Miehet lähtivät aamulla ratkomaan välieriä parein Sami Orakoski (Pickala Golf Club) vs. Petri Lehto (Helsingin Golfklubi) ja Jere Lunttila (Vuosaari Golf Helsinki) vs. Joonas Huttunen (Golf Talma).

Tasaisten matsien jälkeen eristä finaaliin etenivät Orakoski ja Huttunen. Lehto ja Lunttila lähtivät iltapäivän peliin ratkomaan pronssimitalin kohtaloa. Pronssi matkasi Petri Lehdon mukana Taliin viimeisen reiän ratkaisulla.

Finaalissa kuumuus alkoi näkyä niin pelaajissa kuin kentän pinnoissakin. Peli päättyi Joonas Huttusen voittoon 2&1. Joonas kertoi, että molemmat matsit olivat tiukkoja ja päättyivät väylälle 17. Loppua kohden oli skarpattava ihan tosissaan sillä kuumuus alkoi jo vähän verottaa keskittymistä. Griinit kuivuivat entisestään ja tulivat kovemmiksi iltapäivän kuluessa, joten pallo piti ottaa riittävän aikaisin alas ennen lippua. Joonas kertoi lyömisen olleen tänään todella hyvää ja sillä sai vähän anteeksi jopa sen, ettei puttipäivä ollut aivan paras mahdollinen. Par vitoset tuli hyödynnettyä tehokkaasti ja tasainen pelaaminen palkittiin.

Miesten reikäpelien finalistit vuosimallia 2021 vasemmalta: Sami Orakoski, Joonas Huttunen ja Petri Lehto

Naisten aamun peliparit olivat Milla Hallanoro (Pickala Golf Club) vs. Rosa Rantanen (Golf-Virrat) ja Jasmiina Kivini (Nokia River Golf) vs. Kristiina Lassila (Helsingin Golfklubi). Aamun pareista finaaliin itsensä pelasivat Hallanoro ja Kivini. Pronssista pelattiin iltapäivällä Rantasen ja Lassilan voimin. Pronssipeli päättyi Rantasen eduksi viimeisellä reiällä.

Naisten finaalin voittoa sai juhlia Milla Hallanoro ensimmäisen jatkoreiän jälkeen. Millan mukaan molemmat päivän pelit olivat todella tasaisia ja hyviä pelejä. Milla totesi Gumbölen sopineen todella hyvin reikäpelikentäksi. Väyliin piti osua, jos halusi pallon pysähtyvän lipulle, tai edes griinille. Päivä oli todella raskas kuumuuden takia, mutta voittaja oli onnellinen saavutuksestaan ja aikoi palkita itsensä rentoutumalla illan.

Naisten mitalistit vasemmalta: Rosa Rantanen, Milla Hallanoro ja Jasmiina Kivini.

Huomion arvoista oli, että sekä miesten että naisten kultamitalistit ovat edellisen vuoden 2019 Ringsiden reikäpelikisojen pronssimitalisteja.

Sunnuntain pelaajat palkintojenjaon jälkeen.

Vuoden 2021 reikäpelien tulokset

Miesten lopulliset tulokset täältä

Naisten lopulliset tulokset täältä

Onnittelut kaikille mitalisteille!!

Seuraavaksi Mid Tourin miehet ja naiset kokoontuvat Lohjalle ratkomaan lyöntipelien SM-mitalien kohtaloa. TÄSTÄ pääset ilmoittautumaan kilpailuun mukaan.

Miehille on ekstra kilpailuna järjestetty Puustelli Summer Challenge, josta viisi parasta kuittaa itselleen kategorian 4e SM-kilpailuun. Lisäksi kolme parasta palkitaan lahjakortein. Ilmoittautumaan pääset täältä.

Lohjalla nähdään!

Mid Tour/ Mari Varjonen