Ladies Mid Tourin viides osakilpailu kisattiin Kurk golfissa tuulisissa ja kosteissa olosuhteissa, jotka parhaiten selvitti Pickalan Katri Hynninen. Hynninen kiersi Kurkin Valley ja Lake kenttien yhdistelmän lauantaina tuloksella 77 (+5). Kun sunnuntain kisakierros ensin ukkosen takia lykättiin ja lopulta väylien täyttyessä vedellä jouduttiin lopulta perumaan, kruunattiin Hynninen kisan voittajaksi.

-Tässä on vielä vähän hölmistynyt olo, Pickalasta lähtiessä paistoi aurinko ja olin valmistautunut tulemaan rangelle lämmittelemään kisaa varten. Kaikki olisivat varmasti mieluummin halunneet ratkaista kisan pelaamalla, mutta ehkä eilinen sadekeli koetteli meitä jo kylliksi, Hynninen mietti tuoreeltaan lämmittelyn vaihduttua palkintojen jakoon.

-Kiitos Kurkille ja pelikavereille! Uusitut greenit jäivät mieleen jo harjoituskierrokselta ja eilisessä kelissä ne kestivät hyvin. Pakko tulla pelaamaan kenttä vielä uudelleen paremmalla säällä ja katsoa, mihin tulokseen täällä voisi yltää!, Hynninen kiitteli Kurkin uusittuja greenejä voittopuheessaan.

Kisan sponsoreina toimivat Golf Balance ja Birdie Challengen sponsorin HLR Golf Academy yhteistyössä Gripsterin kanssa. Molempien sponsoreiden tuotteet tulivatkin kovaan testiin. Alkavan syksyn kierroksiin kannattaa uusia niin sadevaatteet kuin mailojen gripitkin, niin pelit maistuvat keleistä riippumatta!

Tulokset: http://golf.fi/kilpailukalenteri/#/competition/676784/leaderboard

Viimeinen osakilpailu pelataan Kullo golfissa 3.-4.9. Kisaan voi ilmoittautua 25.8 saakka. Kisan yhteydessä jaetaan kauden 2016 päätöspalkinnot. Muista seurata tai tulla kannustamaan myös midejä FIN-SWE -maaotteluun Kytäjälle 27.-29.8.!