Uutiset
Ikämiehet vauhdissa Lohjalla – Jaakola kahdella eaglella kärkeen

Ikämiehet vauhdissa Lohjalla – Jaakola kahdella eaglella kärkeen

Mid Tourin kauden kuninkuusravit käynnistyivät perjantaina Lohjalla upeissa golfolosuhteissa. Riittävän viileä keli piti huolen, että suurin osa pelaajista jaksoi kierroksensa kunnialla loppuun saakka upeasti viritetyllä Pyhä Laurin kentällä.

Pitkä kenttä otti ja tulee varmasti ottamaan selvää ketkä ovat kiertueen parhaat pelaajat tällä viikolla. Draiverit viuhuivat pitkin väyliä ja niiden ohitse, mutta yksi mies oli ylitse muiden avauspäivänä.

Keijo ”Keksi” Jaakola pelasi tyylipuhtaan kierroksen, joka piti sisällään kaksi upeaa bonusväylää. Keksi aloitti tulituksen tekemällä birdien kentän avausväylälle, jonka jälkeen hän takoi pareja aina väylälle kuusi saakka. Noin 320 metrisellä par-nelosella Keksi löi lähestymisensä sisään napaten kisan kärkipaikan itselleen!

Aamulla pelannut Marko Helen (niin ikään myös 40+ sarjassa) oli pelannut aikaisemmin tuloksen 70 (-2) maaliin. Myös Ville Karhu (ikämies kuin edellämainitutkin) oli myös alittanut parin aamupäivävuorossaan tuloksella -1.

Keksi ei kuitenkaan ollut vielä valmis hyvän avauskolmanneksen myötä, vaan jatkoi tasaisia otteita läpi kierroksen. Ainoa bogi korttiin lipsahti vaikealla 11:nnellä, mutta Jaakola kuittasi sen tehden eaglen 17:nnellä. Päivän tulos 68 (-4) ja kilpailun kärkipaikka!

Ikämiesten menestystä täydensi vielä viime vuoden ranking-voittaja Tuomo Paavola, joka pelasi iltapäivän ryhmissä tuloksen 71 (-1). Tämän myötä kaikki maaliin pelatut parin alitukset ovat yli nelikymppisten tekemiä!

Kentällä on luonnollisesti vielä tätä kirjoitettaessa paljon pelaajia, sillä viimeinen lähtö oli vasta kello 16.55. Urotekoja saattaa olla luvassa vielä loppuillan aikana, mutta kaikki ne on löydettävissä tulospalvelusta.

Naisten sarjassa lähdettiin tasaisesti liikkeelle. Kärkeen ampui Oulun Golfkerhon Sonja Pakonen tuloksella 71 (-1). Toisena lyönnin päässä on Peuramaa Golfin Anniina Paatsama tuloksessa 72 (par). Ykkössuosikki Milla Hallanoro on myös hyvin pelissä mukana tuloksellaan 73 (+1).

Naisissa 80 lyönnin alituksia nähtiin pitkällä kentällä mukava määrä, peräti 11 kappaletta.

Lauantain toisen kierroksen jälkeen sunnuntaille tulevat pääsemään 78 parasta miespelaajaa sekä 21 parasta naispelaajaa jaettuine sijoineen.

Tulospalvelu:

Kirjoittaja: Nikke Tyry

(Julkaistu kello 19.05)