2018 joukkuekisan tunnelmia Kytäjältä

Midinaisten joukkueiden SM-kilpailu pelataan Ringside Golfissa 1.-2.9. Paras joukkue palkitaan Suomenmestaruusmitaleilla, lisäksi joukkue saa mukaansa vuodesta 2013 alkaen parhaalle joukkueelle jaetun Maitan maljan. Joukkueen voi ilmoittaa mukaan 24.8. saakka!

Midinaisten SM-joukkuekilpailu pelataan kaksipäiväisenä. Ensimmäisen päivän ottelut pelataan paripeleinä (2 hlöä/joukkue), pelimuotoina ovat Fourball ja Foursome. Toisen päivän pelit pelataan henkilökohtaisena lyöntipelikisana. Lopputulokseen lasketaan kunkin pelimuodon lyöntitulokset, yhteensä neljä tulosta kultakin joukkueelta.

Kisaan voi ilmoittaa joukkueen 24.8. asti, kisaan ilmoittaudutaan Golfboxin kautta. Seura voi ilmoittaa yhden joukkueen, ilmoittautumisen tekee joukkueen kapteeni. Joukkueeseen voi nimetä 2-4 pelaajaa. Pelaajien ei tarvitse olla Mid Tourin jäseniä, mutta pelaajan tulee olla Suomen kansalainen, edustaa Suomen Golfliiton jäsenseuraa ja täyttää Midtourin ikäraja (30 vuotta vuoden 2018 aikana). Kilpailuun osallistuvien minimi hcp raja on 15. Ensimmäisen kierroksen peliparit ilmoitetaan perjantaina 31.8., sunnuntain pelaajat nimetään lauantain viimeisen kierroksen päätyttyä ilmoittamalla nimet caddiemasterille.

Joukkuekilpailun kisamaksu on 240€/joukkue. Kisamaksu ei sisällä harjoituskierroksen hintaa. Järjestävä seura Ringside Golf kuitenkin tarjoaa harjoituskierroksen puoleen hintaan (GF -50%) joukkueeseen nimetyille pelaajille, kun ilmoittautuminen on tehty.

Midinaisten SM-joukkuekisaa on pelattu vuodesta 2011 alkaen. Historian menestynein seura on EPG, joka on vienyt mestaruuden kolme kertaa. Listan jatkona on yksi hopea ja kaksi pronssia. Kunniataulukon toisena on hallitseva mestari Pickala myös kolmella mestaruudella ja yhdellä hopealla. Kolmatta sijaa pitää SHG yhdellä mestaruudella, kahdella hopealla ja yhdellä pronssilla. EGS on taulukon neljäs yhdellä hopealla ja kahdella pronssilla. SGC nousi viime kauden hopeamitalilla listan viidenneksi, hopeaa täydentää kaksi pronssi. HGK taas on voittanut hopeaa kerran Midinaisten joukkuekisan historiassa.

Ilmoita joukkueesi mukaan kisaan >>

Tutustu kilpailumääräyksiin >>

Tulosta pelaajailmoituslomake >>

Category
Tags

Comments are closed