Ladies Mid Tour
Ilmoittautuminen joukkue SM-kisoihin käynnissä

Ilmoittautuminen joukkue SM-kisoihin käynnissä

Joukkueiden välistä parhaimmuutta ratkotaan tänä vuonna niin miehissä kuin naisissa 18.-19.9.2021. Miehet kilpailevat Laukaan Peurunkagolfissa, kun taas naisten välistä kisaa käydään viimekauden voittajaseuran kotikonnuilla Aulanko Golfissa.

Joukkuekilpailuun ilmoittaudutaan kilpailukalenterin kautta. Kilpailuun ilmoittautuu joukkueen kapteeni. Muut pelaajat ilmoitetaan mukaan erillisen ohjeen mukaisesti vasta kilpailua edeltävänä päivänä tai kilpailun käynnissä ollessa.

Miehissä joukkueen koko on 4-6 pelaajaa. Kilpailussa pelataan lauantaina 18 reiän fourball- ja 18 foursome-kierrokset, joihin kumpaakin osallistuu kaksi paria/joukkue. Sunnuntaina pelataan single-kierros, johon osallistuu neljä pelaajaa/joukkue. Lopullisiin tuloksiin lasketaan kaikki kahdeksan kierrosta.

Naisissa joukkueen koko on 2-4 pelaajaa. Lauantaina pelataan 18 reiän fourball- ja 18 reiän foursome-kierrokset, joihin kumpaankin osallistuu yksi pari/ joukkue. Sunnuntaina pelataan vuorostaan single-kierros, johon osallistuu 2-3 pelaajaa, joista kahden parhaan tulos otetaan huomioon. Lopullisiin tuloksiin lasketaan näin ollen neljä kierrosta.

Huomaathan, että kilpailun ilmoittautumispäivää on muutettu! Viimeinen ilmoittautumispäivä sekä miesten että naisten kilpailuun on 10.9.2021.

Linkki miesten ilmoittautumiseen

Linkki naisten ilmoittautumiseen