Mid Tourin kauden ensimmäinen kilpailu pelattiin 4.-5.5. Vuosaari Golfissa. Ensimmäinen päivän jälkeen miesten johdossa oli Messilä Golfin Ville Lagerblom.

Lue myös: Lagerblom kärjessä ensimmäisen kierroksen jälkeen

Toinen päivä valkeni jälleen auringon paistaessa, mutta nyt ei ollut luvassa edellisen päivän kaltaista sään muutosta. Ringside Golfin Joonas Hinkkanen näytti viimeisellä yhdeksällä reiällä kaapin paikan muille pelaten sen kolme alle ja päivän kokonaistuloksella 143 lyöntiä (-1) heltisi ylivoimainen kuuden lyönnin voittomarginaali Golf Talman Joonas Huttuseen (74+75). Samaan tulokseen päätyi Master golfin Harri Salokangas. Neljänneksi sijoittui voittajan seurakaveri Ilkka Jokinen (78+73) ja viidenneksi viime kauden rankingin voittaja Mikael Piltz (75+76).

(Kuva: Vuosaari Golf)

Vuosaaren kenttä oli aivan huippukunnossa griinien suhteen. Lauantainen sade hieman pehmensi griinejä, muuten oltaisiin pelattu kunnon links-griineille, jollaiset ne olivat perjantain harjoituskierroksien aikana. Järjestelyt toimivat loistavasti ja kiitos siitä kenttä- ja klubihenkilökunnalle sekä tuomareille.

Mid Tourin kilpailussa käytettiin ensimmäistä kertaa uusia golfsääntöjä ja mitä erilaisimpia asentoja droppaamisen kanssa nähtiin. Kaikki kuitenkin polven korkeudelta. Pelinopeus oli myös hyvällä tasolla ja varmasti uusi sääntö, kun lipputankoa ei tarvinnut huoltaa, nopeutti peliä.

Seuraavaksi koukkupolvikaravaani matkustaa 18.-19.5. Wiurillaan kauden toiseen osakilpailuun. Ilmoittautumien on käynnissä ja päättyy torstaina 9.5. klo 18:00.

Ilmoittautuminen Mid Tour 2, Wiurila Golf