Uutiset
Joonas Hinkkaselle hopeaa midien Euroopan mestaruuskilpailusta, Milla Hallanoro upeasti jaettu neljäs

Joonas Hinkkaselle hopeaa midien Euroopan mestaruuskilpailusta, Milla Hallanoro upeasti jaettu neljäs

Midien Euroopan mestaruuskilpailut saatiin päätökseen ja Joonas Hinkkanen otti upean suorituksen jälkeen hopeaa. Mitali oli kaikenkaikkiaan neljäs Suomeen ja aikaisemmat olivat Marco Willbergin voitto Norjassa, Mika Wikströmin hopea Sveitsissä ja Timo Tuunasen pronssi Virossa.

Joonas lähti kierrokselle heti kärjen takana ja siirtyi parhaimmillaan jo kolmen lyönnin johtoon kierroksen aikana. Mallorcan tuulinen keli oli kaikille paha sunnuntaina ja takaysillä alkanut tihkusade ei helpottanut pelaamista. Viimeiselle väylälle saavuttaessa Joonas oli yhden lyönnin kärjen takana. Sveitsin Steven Rojas oli tehnyt edellä birdien Pula Golfin 18. reiälle, joka on par 3. Joonaksen rauta kuusi jäi hieman lyhyeksi griinibunkeriin ja tiedossa oli, että bunkkerista pitää säkittää, mikäli mielii uusintaan. Joonaksen bunkkerilyönti jäi 30 senttiä linjassa lyhyeksi ja kun saksalainen ei upottanut birdie puttiaan oli hopeamitali varma.

Suomalaisten hienoa panosta kruunasi Milla Hallanoron jaettu neljäs sija. Milla jäi vaivaiset kaksi lyöntiä pronssimitalista.

Vuoden 2022 midien Euroopan mestaruuskilpailut pelataan Ranskassa Golf du Medocin kentällä, jonne Joonas ja Milla saavat suoran paikan oltuaan 10 ja kuuden parhaan joukossa.

Tulokset EM kilpailuista löydät tästä.

Mid Tour onnittelee Joonasta ja Millaa hienosta tuloksesta sekä kaikkia maajoukkuepelaajia Suomen edustamisesta kansainvälisessä kilpailussa.