Midinaiset aloittivat kilpailukautensa normaalia ajankohtaa kaksi viikkoa aikaisemmin. Vielä viikko ennen kilpailua näytti siltä, että kevät hellii golffareita, mutta viikonloppu toi tullessaan takatalven.

Ensimmäisen kisapäivän valjetessa taivaalta tupruttelikin lunta ja lämpömittari näytti +0,5 asteen lukemia. Vaikka lähtöaikoja oli siirretty tunnilla myöhäisemmäksi jo hyvissä ajoin, tuli tuomarille aamutuimaan kiire, kun kentänhoitajat eivät löytäneet lumen seasta tuomarin edellisenä päivänä valkoisella spraymaalilla merkkaamia lipun paikkoja. Siniset ja punaiset spray maalit suihkuten tuomari kiersi kentän vielä uudelleen aamulla ennen kilpailun alkua. Lopulta kaikki oli kunnossa, lumisadekin loppui ja kisa sai alkaa. Ensimmäisen päivän pelien jälkeen Milla Hallanoro otti kärkipaikan, mutta perässä oli ruuhkaa.
Toiseen pelipäivään lähdettäessä tuulen suunta oli muuttunu 180 astetta ja puhalsi luoteesta, edelleen kylmänä, mutta aurinkokin pilkahteli välillä. Meri-Teijon taika piti sadepilvet loitolla koko pelipäivän, vaikka ympäristössä olikin vettä sadellut. Toinenkin kierros oli tiukka. Kevään ensimmäisessä kilpailussa voiton vei lopulta Nina Katajainen tuloksella 156 (78+78). Nina muisti kiitospuheessa peliseuran lisäksi kiittää itseään viimeisellä väylällä upottamastaan putista aivan oikeutetusti, sillä juuri sillä putilla voitto ratkesi. Toiseksi sijoittui Milla Hallanoro tuloksella 157 (77+80) ja kolmannelle sijalle itsensä pelasi Gitta Kauppi 160 (81+79). Olemme lisäksi päättäneet tällä kaudella palkita myös parhaan tasoituksellisen tuloksen, kuitenkin niin, että scratch kolmen kärki ei ole enää tuohon palkintoon oikeutettu. Tällä kerralla tasoituksellisen lyöntipelipalkinnon vei nimiinsä Hanna Santavuori.

 

Koko tulosluettelon pääset näkemään täältä

Midinaiset jatkavat kamppailua kahden viikon kuluttua 18.-19.5. Nordcenterissä. Tuolloin pelaamme yhdessä Benz kentällä senioirinaisten kanssa. Kilpailun ilmoittautuminen auki vielä 9.5. klo 18 asti!

Category
Tags

Comments are closed