Keijo ”Keksi” Jaakola löi kaasun pohjaan Midien kauden avauksessa ja peräpeileissä ei näkynyt koko kilpailun aikana juuri muita. Keksin edellisestä osakilpailuvoitosta Mideissä ehti kulua 10 kuukautta, mutta välissähän on pelattu vain 1 osakilpailu… vakuuttavaa tekemistä! Keksin voittotulos tällä kertaa even par.

Kilpailussa toiselle sijalle nousi upealla lopetuksella nykyään Ringsiden ”super-Mid-tiimiä” edustava Juha Kolari, kolme birdietä kolmeen viimeiseen reikään jättää hymyn kenen tahansa kasvoille. Kolmatta sijaa nousivat jakamaan Lohjan Antti Ulvio sekä Kotkan Ville Karhu, ennen Villen seurakaveria Tuoma Paavolaa ja Golf Pirkkalaa edustavaa Henri Lipsasta.

Kilpailu pelattiin siis hieman poikkeavissa olosuhteissa, mutta selvästi kunnon kilpagolfin askelin. Lakiston kenttä keräsi kovasti kiitosta pelaajilta, Mid Tourin saapuminen paikalle sai kenttähenkilökunnan jälleen kerran viilaamaan alustat mallikkaiksi. Golfia on kiva pelata kunnon puitteissa, tätä kiitteli useampi pelaaja!

Vaikka kausi on vielä nuori, niin kilpailussa aseteltiin selvästi jo ensimmäisiä pelimerkkejä syksyn joukkuekisoja silmällä pitäen. Jo edellä mainittu Ringside Golf puski cutista läpi peräti 13 pelaajaa, seuraavaksi eniten pelaajia läpi tuli Rinkkulaisten verivihollisista eli Golf Talmasta, 9 kpl. Odotettavissa on pitkä taisto läpi kauden ja nähtäväksi jää, että väsyvätkö kyseisten seurojen massiiviset joukot hyvähenkiseen huuteluun jo ennen aikojaan…

Kilpailun palkintojenjako suoritetaan tällä kertaa virtuaalisesti ja viidelle parhaalle pelaajalle toimitetaan lahjakortit sähköpostitse. (Linkki tähän tilaisuuteen lisätään myöhemmin tälle sivulle ja se on katsottavissa oman aikataulun mukaan.)

Lisäys 15.6.: Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi suunniteltu virtuaalipalkintojenjako maailman reunalta jäi toteutumatta. Kilpailun palkittuihin on oltu yhteydessä ja fanfaarien saattelemana vielä kilpailun kärkiviisikko:

  1. Keijo Jaakola – Tapiola Golf 68+74
  2. Juha Kolari – Espoo Ringside Golf 75+70
  3. Antti Ulvio – St. Laurence Golf 73+73
  4. Ville Karhu – Kymen Golf 72+74
  5. Tuomo Paavola – Kymen Golf 74+73
Kuvassa vasemmalta: Juha Kolari, Keijo Jaakola, Antti Ulvio, Ville Karhu

Hillsidessa jatkuu! Ilmoittautuminen on auki Golfboxissa!

Tags

Comments are closed