Osallistumisoikeus

Tourin kilpailuihin voi osallistua pelaaja, joka edustaa Suomen Golfliiton jäsenseuraa ja täyttää kuluvana vuonna 30 vuotta. Kansainvälisissä kilpailuissa ikäraja voi olla 30 vuotta. Mikäli jäsenellä on maksurästejä Tourille (asusteet, muut tuotteet, omavastuuosuudet, kilpailumaksut yms.), hänellä ei ole osallistumisoikeutta Tourin kilpailuihin.

SM-kilpailuihin voi osallistua pelaaja, joka on Suomen kansalainen tai pelaaja joka ei ole Suomen kansalainen, mutta edustaa Suomen Golfliiton jäsenseuraa.

Ilmoittautumisen peruutus/kilpailun keskeytys

Kilpailun keskeyttäminen on sallittu vain lääketieteellisestä syystä ja lääkärintodistus on toimitettava kilpailua seuraavan viikon aikana kilpailunjohtajalle tai toimikunnalle. Muussa tapauksessa on seurauksena kahden osakilpailun kilpailukielto’.

Kilpailun peruuttamisesta lähtölistan julkaisemisen jälkeen on informoitava kirjallisesti sekä kilpailun järjestäjää, että toimikunnan ko. kilpailusta vastaavaa henkilöä. Hyväksyttävä syy peruuttamiseen on sairaus tai työeste. Peruutuksesta pelaajan pitää toimittaa lääkärintodistus tai työnantajan selvitys toimikunnan kisavastuulliselle henkilölle viimeistään kilpailua seuraavalla viikolla. Jos pelaaja jättää peruutuksen ilmoittamatta, peruuttaa kilpailun ilman hyväksyttävää syytä tai jättää raportoimatta kisavastuulliselle henkilölle, hänelle voidaan määrätä kilpailukielto. Toistuvista rikkeistä toimikunta voi määrätä lisäsanktioita. Ilman hyväksyttävää syytä tehdyistä peruutuksista veloitetaan kilpailumaksu.

Mid Tourin osakilpailuihin ilmoittaudutaan Golfboxin kautta

Tulosta ilmoittatumisohje tästä

Maksimi HCP miehillä 7,0 ja naisilla 15.

Kilpailuosallistumisen peruutus

Ennen kisailmoittautumisen sulkeutumista peruutus tapahtuu Golfboxin kautta eli samaa reittiä kuin itse kisailmoittautuminen.

Kilpailun peruuttamisesta lähtölistan julkaisemisen jälkeen on informoitava kirjallisesti syineen Mid Tourin kyseisen kilpailun kilpailujohtajaa (sähköpostilla) sekä kilpailun järjestäjää.

Maksutonperuutus ennen kisaviikon keskiviikkoa on mahdollista työ tai muun henkilökohtaisen esteen sattuessa. Tämän jälkeen pelaajan pitää toimittaa lääkärintodistus tai työnantajan selvitys Mid Tourin kilpailunjohtajalle viimeistään kilpailua seuraavalla viikolla. Jos pelaaja jättää peruutuksen ilmoittamatta, peruuttaa kilpailun ilman hyväksyttävää syytä tai jättää raportoimatta Mid Tourin edustajalle, hänelle määrätään kahden (2) osakilpailun kilpailukielto.

Ilman hyväksyttävää syytä tehdyistä peruutuksista veloitetaan kilpailumaksu. Toistuvista rikkeistä toimikunta voi määrätä lisäsanktioita.

Huomioikaa että aikainen peruutus mahdollistaa jonotuslistalle olevien henkilöiden osallistumisen.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksun suuruus vahvistetaan vuosikokouksessa. Jäsenmaksu kaudella 2017 on 40 €. Pelaaja voi ilmoittautua kilpailuun ennen kuin jäsenmaksu on maksettu. Maksu suoritetaan käteisellä ennen pelaajan kauden ensimmäistä osakilpailua kilpailukentän caddiemasterille. Pelaaja ei voi lähteä kilpailukierrokselle, mikäli jäsenmaksua ei ole suoritettu. Karsintakisaan voi osallistua maksamatta jäsenmaksua, tällöin jäsenetuja ei myönnetä.

Kilpailumaksu

Kilpailumaksun vahvistaa vuosikokous. Kilpailumaksusta osa tilitetään Suomen Golfliiton Mid Tourille. Nämä varat käytetään edustuspelaajien kilpailumatkoihin ja toimikunnan hallinnollisiin kuluihin. Kilpailumaksu kaudella 2017 on osakilpailuissa 90 € ja lyöntipelin Suomen mestaruuskilpailuissa 120 €.

Harjoituskierros

Kilpailuun osallistuvat pelaajat voivat pelata harjoituskierroksen kilpailuviikolla maanantaista lähtien.

Tasatulokset kilpailussa

Kilpailuissa noudatetaan Suomen Golfliiton ohjeita.

Yleinen käytös kilpailuissa

Doping

Pelaaja sitoutuu noudattamaan lajiliittonsa, kansainvälisen lajiliittonsa ja Kansainvälisen Olympiakomitean kulloinkin voimassa olevia antidoping-säännöstöjä ja sitoutuu tutustumaan antidoping-säännöstöjen sisältöön. Säännöt ja lisää antidoping-tietoa löytyy myös Antidoping-toimikunnan (ADT) nettisivuilta www.antidoping.fi

Etiketti

Pelaajilta edellytetään normaalia golfetiketin mukaista käyttäytymistä koko kisaviikonlopun ajan. Mikäli pelaaja esiintyy häiritsevästi tai humalassa kisapäivien aikana järjestäjäseuran alueella, hänelle voidaan määrätä kilpailukielto, joka on vähintään yhden, mutta enintään kolmen kilpailun mittainen. Toistuvista rikkeistä toimikunta voi määrätä pidempiaikaisia pelikieltoja.

Kisakohtaiset poikkeukset

Toimikunnalla on mahdollisuus tehdä tarvittaessa muutoksia kisajärjestelyihin, jotka koskevat pelijärjestystä, pelaajamääriä ja kisan hallinnointiin liittyviä asioita.