Ladies Mid Tour
Korhonen voittoon Valleylla

Korhonen voittoon Valleylla

Ladies Mid Tourin kausi avattiin upeassa kelissä Hillsiden Valley-kentällä. Kilpaa auringon kanssa sädehti myös kisan voittaja EGS:n Kaisa Korhonen, jonka toisen päivän kentän ihannetulokseen pelaaminen toi avauskisan voiton.

Kaisa Korhosen pelisuoritus oli tasaisen varmaa. Ensimmäisen päivän 77-lyönnin kierroksen jälkeen Korhonen piti hallussaan kisan kakkossijaa yhdessä Nevas Golfin Mimi Skogin kanssa. Korhonen, Skog ja ensimmäisen päivän johtaja Pickalan Katja Riipi lähtivätkin kuumana ryhmänä matkaan. Lähimmät uhkaajat olivat 80-tuloksen pelanneet Sarfvikin Minna Kaarnalahti, HGK:n Gitta Kauppi ja Pickalan Marika Soravuo.

”Kisaa leimasi pieni kauden avauksen tunnelma ja tulokset olivatkin pääosin parempia toisena päivän”, Hillsiden puolesta kisajärjestelyistä vastannut Janne Hartemo kuvaili palkintojen jaossa. Hartemo oli oikeassa, toisena päivänä seiskalla alkavia tuloksia olikin taulussa muutama enemmän. Suurin kirijä oli EPG:n Taina Olenius, jonka 74 lyöntiä toi kakkossijan. Jaetulle kakkossijalle ylsi myös Minna Kaarnalahti, joka paransi ensimmäisen päivän kierrostulostaan kolmella lyönnillä. Kun Skog ja Riipi eivät yltäneen ensimmäisen päivän vauhtiin, vielä St. Laurencen Virpi Haataja kiri kaksikon edelle.

”Kiitos Hillsidelle, kenttä oli kevään pakkasiin nähden hienossa kunnossa”, Korhonen kiitti kenttämestari Tommi Turusta voittopuheessaan. ”Kiitos myös peliseuralle, midtourilla on kyllä kivaa pelata! Voi tosin olla, että tämä oli omalta osalta kesän ensimmäinen ja viimeinen kisa – tulen mukaan, jos vaan kunto kestää”, Korhonen iloitsi vatsa kaarella.

Kiitos pelaajille, Hillsidelle, tuomari Osmo Vataselle ja Ladies Mid Tourin upeille yhteistyökumppaneille! Midinaiset kisaavat lyöntipelissä seuraavan kerran Golf Talmassa 17.-18.6.

Siirry kisatuloksiin >>