Mid Tourin koronarajoitukset 2021

Epidemiatilanteesta johtuen Mid Tourilla on muutamia rajoituksia ja ohjeistuksia, jotta kilpagolfia voidaan pelata turvallisesti ja virusta vältellen. Seuraavat kohdat ovat voimassa toistaiseksi ja niitä tarkistetaan erikseen jokaiseen kilpailuun.

Jos pelaajalla tai pelaajan lähipiirissä esiintyy pieniäkään hengitystieoireita, tulee pelaajan peruuttaa osallistumisensa. Kilpailumaksu on mahdollista tällaisessa tapauksessa palauttaa.

  1. Pelaaja voi saapua kilpailupaikalle aikaisintaan 1h ennen omaa lähtöaikaansa. Myös kierroksen jälkeen tulee kilpailupaikalta poistua mahdollisimman nopeasti oman pelin päättymisen jälkeen.
  2. Suositellaan kulkemaan kilpailupaikalle omalla kyydillä.
  3. Kättelyitä ja halaamisia tulee välttää kaikissa tilanteissa. Kevyet ”kyynärpääpumpit” ovat hyvä tapa tervehtiä ja kiittää kierroksesta.
  4. Caddien käyttö on toistaiseksi Mid Tourilla kielletty. Myös muille tukijoukoille suositellaan kilpailun seuraamista kotoa käsin live-scoringin välityksellä, jotta varmistetaan golfin pelaamisen mahdollisuus rajoitustenkin aikana.
  5. Kilpailumaksut, jäsenmaksut ja tulostensyöttö tapahtuvat kaikki Golfboxissa. Näistä lähetetään pelaajille tarkemmat ohjeet.
  6. Mikäli pelaajalle tulee tarve vierailla klubitalon sisätiloissa, pyydetään käyttämään maskia. Lisäksi käsidesin käyttö on suotavaa.
  7. Rangella palloja voi ostaa kännykällä/luottokortilla. Range on siis pelaajien käytettävissä 1h ajan ennen omaa lähtöaikaa. Pyydetään pitämään etäisyyksiä muihin pelaajiin myös harjoitusviheriöllä.
  8. Siirrythän tiipaikalle melko tarkkaan 5 minuuttia ennen omaa lähtöaikaasi, jolloin vältetään edelleen ylimääräisiä kontakteja.

Kilpailussa ei suoriteta fyysistä palkintojenjakoa. Parhaiten menestyneille pelaajille lähetetään sähköiset lahjakortit kilpailun jälkeen.