Mid Tourin kiertuerekat ovat siirtyneet kohti Poria nopealla aikataululla. Pelaajat ovat päässeet kesän kovimpaan kisavireeseen, mutta kuka kestää kovan kisaputken. Tällä viikolla taistellaan nimittäin SM-mitaleista ennusteen mukaan ei niin aurinkoisella Kalafornian kentällä.

Aurinkoisena kesäkaupunkina tunnettu Pori on saanut Pekka Poudalta synkkää ennustetta loppuviikoksi. Erityisesti torstain ja lauantain välillä katsojajoukot saavat varustautua pelaajien tavoin sateenvarjoin ja lämpimin vaattein, sillä lämpötilan odotetaan pysyttelevän vain kymmenen asteen hujakoilla. Lisämaustetta tuo kohtalaisen jatkuva vesisade.

Kun pelataan mestaruuksista, sen selvittämiseen vaaditaan kuitenkin kaikki mahdolliset haasteet ja olosuhteet. Kun sunnuntai koittaa, pitäisi myös pilvien väistyä tulevien mestareiden tieltä. Viime vuotista voittoa naisten sarjassa puolustaa Milla Hallanoro, joka lähtee jälleen ennakkosuosikkina viivalle.

Miesten sarjan viime vuoden mestari Mika Piltz on ottanut ainakin toistaiseksi etäisyyttä Mid Touriin, joten ovet ovat raollaan uusille mestareille. Myöskään viime vuoden hopeamitalisti Keijo Jaakola ei matkusta Poriin.

Tasoitusjärjestyksessä miesten sarjaa tarkastellessa on hyvä muistaa Ringside Golfin ylisuuri joukkue. Rinkun kentällä tasoituskierrokset ovat nostattaneet kulmia aina St.Andrewsin klubitalolla saakka, sillä seurassa tunnutaan tasoituksen puolesta pelattavan kohtalaisen vahvasti: ”plussan puolella”. Kovimman händärin koko kisaan tuo Lauttasaaren bemarimies Tommy Gulin, joka voitti viime vuonna näytöstyyliin kiertueen finaalin. Rinkulla on mukana noin kymmenen pelaajan vahva joukkue, mutta miten henki kestää tiiviissä mökissä ilman juoksevaa vettä. Onko palju uhka vai mahdollisuus?

Toistaiseksi vielä ilman kirkkaita mitaleita pelaava lyöntikone Robert Lindström saattaa olla vahvassa kesävireessä. Keimola Golfissa on tehty myös vahvaa työtä ja Juhna Peltomäki kolkuttelee kohti debyyttivoittoaan, olisiko nyt sen aika?

Kilpailussa on mukana kokonaisuudessaan 116 pelaajaa. Kolmen kierroksen kilpailu käynnistyy perjantaina ja päättyy sunnuntaina. Cut-raja muodostetaan toisen kierroksen päätteeksi.

Lippukartat ja kilpailumääräykset löytyvät täältä: http://www.midtour.fi/lpsm2020pori/

Category
Tags

Comments are closed