Mid Tour
Kymen Golf piti midit kurissa – tiukka finaali luvassa sunnuntaina!

Kymen Golf piti midit kurissa – tiukka finaali luvassa sunnuntaina!

Kymen Golfin upea kenttä laittoi Midit koville lauantaina. Aamupäivän ja keskipäivän kova tuuli piti jo valmiiksi vaikean kentän hyvin puolustuskyvykkäänä. Aamupäivän aluksi komennon ottivat Jussi Sahravuo ja Juhna Peltomäki.

Juhna pääsikin maaliin ensimmäisissä ryhmissä tuloksessa 70 (-2). Jussi Sahravuo, joka voitti viikko sitten Kytäjällä tuloksella -5 pelasi jälleen upeasti tuloksen -1.

Kisan kärkeen lensi kuitenkin yllättäjä, vielä midien mittakaavassa tuntematon Antti Kauppinen Masterista. Entinen HIFK:n jääkiekkoilija on kiertueen nuorimpia, mutta ei juuri kunnioittanut vanhempiaan survosessa aamupäivän lopussa tuloksen -4 (-68), joka oikeuttaa kahden lyönnin johtoon.

Muita parin alituksia ei vielä ole tehty (kello 18.50). Pienen sadekeskeytyksen jälkeen, joka kesti noin 50 minuuttia tuuli tyyntyi ja keli pysyi loppukierroksen hyvänä.

Iltapäivän parhaana on tällä hetkellä Jari Siira, joka pitää Kymen Golfin lippua korkealla. Hän on par-tuloksessa neljä lyöntiä kärkeä jäljessä.

Toinen Kymen Golfin toivo on Ville Karhu, joka lopetti kahteen tuplaan ja pelasi tuloksen +1. Hän on sijalla kuusi ja hyvin voittotaistossa mukana.

Kisan cut-raja näyttää asettuvan joko tulokseen +9 tai +10 riippuen miten loppupäivän pelurit menestyvät kentällä.

Sunnuntain lähtöajat ovat taas totuttuun tapaan u-drawna kello 8.30 ja 10.30 välissä.

Tulosluettelo: