Ladies Mid Tour
Ladies Mid Tour Goes Lohja

Ladies Mid Tour Goes Lohja

Ladies Mid Tour Goes Lohja

Yhdeksäntoista innokasta kohtalaisen nuorta ladya lähti iloisina uhmaamaan 30 asteen hellettä. ”Nuorta” kirjoitan siksi, että lähdimme pelaamaan samaa kisakenttää seniorinaisten kanssa. Mahtavaa, kun kentällä oli säpinää ja reilut 80 naista kisailemassa!

Lohjan St. Laurence Golf on aina yhtä hienossa kunnossa, joten pelaaminen on taatusti miellyttävää. Usein meille on myös suotu upeat peli-ilmat, kuten tälläkin kertaa. Iso kiitos kilpailun järjestelyist St. Laurence Golfin upealle henkilökunnalle ja erityiskiitos Susannalle, joka ottaa meidät aina niin iloisena vastaan kisailemaan!


Kilpailun aloituspäivänä Midit lähtivät ensimmäisenä kentälle, joten toinen toistaan aikaisemmin herännyt kilpasisko ilmoittautui ihanan aamuauringon luodessa säteitään ykköstiille. Helle huimasi, eikä tuullut juuri henkäystäkään. Kenttä kuhisi sateenvarjoja aurinkosuojina ja bägit olivat täynnä juomapulloja, jotta nesteytys olisi kunnossa.


Ensimmäisen päivän päätteeksi päädyttiin hieman erikoisempaan tilanteeseen, jossa Milla Hallanoron ja Nina Katajaisen edelle kipusi porilainen yllättäjä Mari Varjonen kierrostuloksella 74. Jännityksellä odotettiin riittääkö porilaisen potku vielä kakkospäivällekin.

Sunnuntaina sään jumalat toivat pienen lisätwistin kuumuuden rinnalle. Tuuli nousi heti aamulla ja tuntui pyörivän. Tuulinen keli näytti vaikuttaneen hieman myös tulostasoon toisena päivänä. Kärkiryhmässä Nina Katajainen aloitti komeasti tekemällä heti ensimmäiselle väylälle birdien. Siitä lähtien Nina pelasi tasaisen varmaa peliä muiden hieman hapuillessa. Kilpailulle saatiin arvoisensa voittaja ilman uusintaa ja muutkin palkitut saatiin selvitettyä.Kilpailun palkitut pelaajat:

1. Nina Katajainen Archipelagia Golf Club (78+76=154)

2. Milla Hallanori Pickala Golf Club (75+80=155) 

3. Katri Hynninen Pickala Golf Club (79+82=161)

Parhaasta hcp tuloksesta palkittiin lisäksi Mirva Laaksonen.

Onnea kaikille palkituille!! Kiitos palkinnoista Diswest oy:lle.

Mukavaa alkavaa heinäkuuta! Ensiviikonloppuna tavataan Hillsidessa ja 18.7. pelataan seuraava kilpailu Nevs Golfissa. Sinne ehtii vielä ilmoittautua mukaan! Myös Lyöntipelin SM-kisojen ilmoittautuminen on auki. Tule mukaan!!