Ajankohta: 15.-16.6.2019
Kenttä: Nevas Golf

JOUKKUEEN ILMOITTAUTUMINEN

Yksi pelaaja seurasta ilmoittautuu omilla golfbox-tunnuksillaan
Mid Joukkue-SM Naiset 2019, Nevas Golf

KILPAILUMAKSU

Kilpailumaksu on 240€ / joukkue (sisältäen harjoituskierroksen).

PELAAJAN EDUSTUSKELPOISUUS

Mid Tourin vuosikokouksen päätöksellä SM-kilpailuihin voi osallistua pelaaja, joka on Suomen kansalainen tai pelaaja joka ei ole Suomen kansalainen, mutta edustaa Suomen Golfliiton jäsenseuraa. Pelaajan on oltava edustuskelpoinen ja edustettava kotiseuraansa. Kukin seura voi nimetä joukkueeseen 2-4 pelaajaa.

PELIMUOTO

1. päivä, lauantai 15.6.2019
Pelataan lyöntipelinä 2-henkisin joukkuein aamupäivällä klo 8.00 alkaen Fourball ja iltapäivällä klo 13.00 eteenpäin Foursome.

2. päivä, sunnuntai 16.6.2019
Pelataan henkilökohtaisena lyöntipelinä. Joukkueessa pelaa 2-3 pelaajaa ja lähdöt tapahtuvat 1. tiiltä kolmen pelaajan ryhmissä. Lähdöt ovat käännetyssä järjestyksessä lauantain tulosten mukaan. Sunnuntain lyöntipeleihin seura voi asettaa kolme pelaajaa, joista kahden paremman tulos huomioidaan lopputuloksissa.

TASATULOSTEN RATKAISU

Tasatilanteessa voittaja ratkaistaan välittömästi suoritettavalla sudden death (äkkikuolema) – uusinnalla, johon kapteeni valitsee joukkueestaan yhden pelaajan. Ottelun voittaja ratkaistaan pelaamalla reikä kerrallaan, niin kauan kunnes ratkaisu syntyy.

Muut sijat kuin voitto ratkaistaan parhaan yksittäisen kierroksen mukaan; Tämän jälkeen toiseksi parhaan jne. Jos kaikki tulokset ovat samoja, ratkaistaan sijoitus arvalla.

JOUKKUEEN NIMEÄMINEN

Koko joukkue (2-4 pelaajaa) ja lauantaiaamun ensimmäinen pelipari on ilmoitettava Nevas Golfin toimistoon pe 14.6.2019 klo 17:00 mennessä.

Lauantai iltapäivän peliparit (Foursome) on ilmoitettava välittömästi aamupäiväkierroksen jälkeen tai ne voi ilmoittaa perjantain ilmoituksen yhteydessä.

Sunnuntain pelaajat (single) on ilmoitettava välittömästi lauantai iltapäiväkierroksen jälkeen.

Kaikki nimeämiset ilmoitetaan oheisilla lomakkeella.

LIVE SCORING

Kilpailussa käytetään Golfboxin Live Scoringia. Pelaajien tuloskortissa on tulostensyöttökoodi, jolla voi kirjautua sisään verkkosivuille s.golfbox.dk omalla puhelimella. Puhelimen käyttö on sallittu tulosten syöttämiseen. Yksi pelaajista voi kirjata kaikkien ryhmäläisten tulokset.