Naisten viimeinen osakilpailu kisailtiin Kurk Golfissa. Kuinka mahtavaa oli saada viettää kesän ehkä vimeisiimpiin kuuluvat hellepäivät hyvässä porukassa kisaillen! Kurkin letkeä tunnelma tarttui pelaajienkin ja kentällä kulki iloinen porukka letkeine swingeineen. 

Ykkösväylän tiiboxissa ei hirveästi hymyilytä. Hyvin palloja mahtui silti myös väylälle.


Ensimmäisenä päivänä letkeys saattoi hieman jopa kostautua sillä palloja etsittiin metsästä tämän tästä. Jouduimme yhteen ääneen toteamaan, että kenttä ei ollut helppo, eikä itse lajikaan tuntunut lasten leikiltä! Griinit olivat liukkaat ja lipunpaikat kinkkiset, joten mörköjunaan oli helppo joutua.  Hikeä sai pyyhkiä ylähuulelta (vaikka legenda kertoo, että lady ei hikoile) auringon porottaessa täydeltä taivaalta ja mittarin näyttäessä +28.  Ykköskierroksen jälkeen tulosluettelo oli melko tiivis. Kärjessä kakkospäivään lähti jo tutusti Milla Hallanoro.  Millan takana oli muutaman lyönnin sisällä useampikin pelaaja. 

Kakkospäivän aamuna kilpailun ylivoimaisesti paras tuomari toimi myös startterina. Tuplapesti oli ilmeisesti myös Ullan mieleen, sillä tuomari hymyili leveästi aamusta alkaen ja auttoi ahkerasti pelaajia milloin missäkin tehtävissä. Iso kiitos Ulla tästäkin kilpailusta!

Päivän, ja koko kisan,  parhaasta tuloksesta vastasi jälleen Milla. Takana kovaa nousua yritti tehdä etuysin aikana yksi sun toinen pelaaja, mutta Milla jatkoi omaa varmaa peliään ja piti ykkössijansa loppuun asti. Toiseksi kisassa pelasi maailmallakin kisoissa loistanut Minna Kaarnalahti. Kolmossija päädyttiin jakamaan tasatuloksella Satu Vuorisen ja Mari Varjosen välillä. Kakkospäivän paremman tuloksen perusteella palkinto jaettiin kuitenkin Marille. Parhaasta hcp tuloksesta palkittiin Eeva Meriluoto.

Kiitos kaikille onnistuneesta viikonlopusta! Etenkin  Kurk Golfin henkilökunnalle kiitokset järjestelyistä!

Muistakaa ilmoittautua mukaan joukkue SM-kisoihin ja Vierumäen finaaliin on vielä pelaamatta. Nähdään vielä syksyllä viheriöillä!

Tags

Comments are closed