Mid Tourin pelaajat ovat toipuneet osittaisesta EM-pettymyksestä Lohjalla. Suomalaiset eivät mahtuneet kymmenen parhaan joukkoon ja voittokin lähti Australiaan – Euroopan ulkopuolelle. Rytmikkäistä svingeistään ja kauniista svingailustaan tunnetut midit ovat teroittaneet uriaan sitten Wiurilan ja Lohjan osakilpailujen.

Linna Golfissa kenttä on herännyt kesäaikaan loistavassa kunnossa. Vihreässä kunnossa oleva romanttinen miljöö stimuloi varmasti taas parhaimmat pelaajat näyttämään osaamistaan.

Rankingin kärkikaksikkona ovat Joonas Hinkkanen ja Mika Piltz, jotka ovat vain muutaman pisteen päässä toisistaan. Hinkkanen on tasapainoillut työn teon ja golfaddiktion välimaastoa ja viritellyt koneensa vahvaan kisakuntoon. Huhujen mukaan Rinkun Raketin pallo on lähtenyt Linnassa sunnuntain harjoituskierroksella niin pitkälle, että pelikaverit olivat vaatimassa kaveria doping-testiin.

Mika Piltzilla on European Tour -kokemusta kyseiseltä kentältä. Suuressa kisassa Linnan kiertäminen viime vuoden Senior Tourin osakilpailussa saa varmasti Midien henkisen kuninkaan metsästystuulelle. Piltz on sijoittunut kauden kahdessa ensimmäisessä kisassa viiden parhaan joukkoon (4,2) ja jos nousukunto säilyy loogisena, on Mikalle luvassa joko voitto tai sija 0.

Mid Tourista on tullut myös entistä kansainvälisempi kiertue. Tällä viikolla kiertuedebyyttinsä tekee 30-vuotias Sami Ekholm, joka pelaa (myös) Ruotsin passilla. Ekholm voitti Ruotsissa keväällä haastajakiertueen kisan tienaten 15 000 kruunua. Mid Tourilla tavoite on selkeä.

”Hauska päästä katsomaan miten oma peli sujuu Linnassa. Olen kuullut, että kiertueella on hauska meininki ja oli pakko ottaa kavereiden neuvosta vaari ja lähteä viettämään yksi lomaviikko Suomeen ja mideille. Tavoitteena tässä debyytissä on voitto – ja tietenkin saada pari uutta asiakasta selkävaivaisista golfareista”, suomalaisruotsalainen Personal Trainer naurahtaa kovalla itseluottamuksella!

Kilpailu käynnistyy lauantaina ja sunnuntaina on tiedossa kuka on Linnan oikea kuningas!

Tags

Comments are closed