Uutiset
Logon suunnittelukilpailu Mid Tourille, Mid Tour M40 Tourille ja Ladies Mid Tourille

Logon suunnittelukilpailu Mid Tourille, Mid Tour M40 Tourille ja Ladies Mid Tourille

Mid Tour siirtyy uuteen aikakauteen, kun kaudella 2022 pelataan myös Mid Tour M40 sarjaa. Mid Tourin logo on ajansaatossa muuttunut ja nyt haemme uutta ilmettä yhdistämään yleinen Mid Tour, Mid Tour M40 sekä Ladies Mid Tour. Millainen logo tai logot sinun mielestäsi kuvastaisi Mid Touria ja että logosta erottuisi jokainen kiertue erikseen pienistä yksityiskohdista?

Logon tekniset ja sisällölliset vaatimukset

Logon pitää toimia sekä sähköisessä että painetussa muodossa, värillisenä ja mustavalkoisena. Sitä pitää voida pienentää ja suurentaa erilaisten käyttökohteiden mukaan. Logo voi sisältää merkkejä, kirjaimia tai kuvia. Logosta tulee selvitä, mitä touria se koskee (Mid Tour, Mid Tour M40 tai Ladies Mid Tour).

Säännöt

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa. Kilpailija vastaa siitä, että hänellä on täydet oikeudet kilpailutyöhön sekä oikeus luovuttaa työ Mid Tour toimikunnalle. Kilpailija vastaa siitä, että hänellä on täydet käyttö-, julkaisu-, esitys­, välitys-, levitys- ja kopiointioikeudet, sekä oikeudet korjata tai muokata työtä. Mid Tour saa käyttöoikeudet kaikkiin lähetettyihin töihin sekä oikeuden muokata niitä tarpeen vaatiessa sekä luovuttaa työn kolmannelle osapuolelle. Kilpailija ei voi luovuttaa kilpailutyötään kolmannelle osapuolelle. Sama kilpailija voi lähettää useamman kilpailutyön. Jokainen työ on silloin lähetettävä erikseen, itsenäisenä kilpailutyönä.

Kilpailutyöt toimitetaan sähköisesti osoitteeseen midtour@golf.fi mieluiten vektorigrafiikka-muodossa (.AI, .EPS, .PDF) tai JPG/PNG muodossa. Viestin aiheeksi tulee laittaa LOGOKILPAILU. Kilpailu päättyy 30.11.2021.

Logokilpailun palkinto

Voittaja saa palkinnoksi 200 € lahjakortin Golf Centeriin. Palkinto on veronalaista tuloa.

Lisätieto kilpailusta voit kysyä midtour(a)golf.fi

Terveisin

Mid Tour toimikunta