Mid Tourin maksut 2021

Ohessa kootusti tietoa Mid Tourin maksuista. Kaikki maksut suoritetaan Golfboxiin, kirjautumalla omilla tunnuksilla ko. tapahtumaan. Sairaustapauksissa jo maksettu kilpailumaksu on mahdollista palauttaa, pelaajan tulee tällöin itse olla yhteydessä Mid Touriin. Lisätietoja tarvittaessa saa midtour(a)golf.fi.

Kilpailumaksut

Osakilpailumaksu on 90 € ja lyöntipelin Suomen mestaruuskilpailussa 120 €, joka maksetaan Golfboxin kautta. Maksuun sisältyy yksi ilmainen harjoituskierros kilpailuviikolla. Suosittelemme varaamaan harjoitusajan hyvissä ajoin. Kilpailuun varasijalla olevilla ei ole mahdollisuutta pelata ilmaista harjoituskierrosta.

Jäsenmaksu

Mid Tourin pelaajat maksavat kilpailukohtaisen kilpailumaksun lisäksi koko kauden kattavan kertaluontoisen jäsenmaksun, joka on kaudella 2021 45€. Jäsenmaksu tulee olla maksettuna ennen ensimmäistä kilpailukierrosta. Jäsenmaksua ei tarvitse maksaa, jos pelaaja osallistuu seurajoukkueiden SM-kilpailuun, Puustelli Summer Challenge kilpailuun tai Mid Tour 2022 karsintaan syksyllä.

Mikäli pelaaja peruuttaa osallistumisensa osakilpailuun jäsenmaksun maksamisen jälkeen, jäsenmaksu voidaan palauttaa vasta kauden päätyttyä siinä tapauksessa, että pelaaja ei ole pelannut yhtään Mid Tourin osakilpailua. Pelaajaa pyydetään olemaan tällaisessa tapauksessa yhteydessä Mid Touriin.

Jäsenmaksun voit maksaa tästä

Jos sinulle tulee ongelmia kilpailumaksun tai jäsenmaksun kanssa, voit ottaa yhteyttä Mid Tour toimikuntaan midtour(@)golf.fi.

Muista tarkistaa ilmoittautumisen yhteydessä, että kotiseurasi on oikea, jos olet vaihtanut sitä ennen kauden alkua.