Uutiset
Meri-Teijo ja Tawast, seurajoukkueiden Suomen mestaruudet jaossa

Meri-Teijo ja Tawast, seurajoukkueiden Suomen mestaruudet jaossa

Mid Tour ja Ladies Mid Tour kaudet huipentuvat tulevana viikonloppuna, kun ratkotaan 2022 vuoden seurajoukkueiden Suomen mestaruudet. Naiset matkustavat Meri-Teijoon ja miehet Tawast Golfiin Hämeenlinnaan.

Miesten kilpailuun kilpailuun osallistuu 16 joukkuetta ja mestaruutta puolustamassa on Golf Talma, hopeajoukkue Espoo Ringside sekä pronssia ottanut Kymen Golf.

Mid Tour joukkuerankingin kärki oli tänä vuonna Espoo Ringside, Peuramaa Golf ja Keimola Golf. Varmaa on, että taistelu Suomen mestaruudesta käydään monen seuran kesken, koska kovia värväyksiä joukkueisiin on tehty.

Naisten kilpailuun osallistuu 12 joukkuetta ja tänä vuonna mestari vaihtuu, koska 2021 voittaja Peuramaa Golf ei ole mukana. Ladies Mid Tour rankingin kärkijoukkueet Pickala Golf ja Keimola Golf ovat mukana ja varmuudella muutkin seurat haluavat ilmoittautua voitto- ja mitalikamppailuun.

Kilpailut alkavat lauantaina Fourballilla ja iltapäivällä vuorossa täysi hyökkäys Foursome-peleillä. Kuten ennenkin, ratkeaa mitalit vasta henkilökohtaisissa lyöntipeleissä sunnuntaina.