Mid Tour -pelaajat valmistautuvat tuleviin SM-kilpailuihin pelaamalla kilpaa myös tulevan viikonlopun. Miesten sirkus on siirtynyt Tapiolaan ja Naiset urakoivat Nevaksessa 36 reikää yhdessä päivässä.

Tapiolan kilpailu osoittautui erittäin kiinnostavaksi ja Mid toimikunta päätti ottaa mukaan kilpailuun myös muutamia jälki-ilmoittautuneita kesälomalaisia. Starttiviivalle on lähdössä tällä hetkellä 142 pelaajaa, joukossa lähes koko ranking-kärki. Keijo Jaakolan johtaessa mennään edelleen, mutta moni janoaa kotikentällään pelaavan keltaisen paidan kantajan päänahkaa. Juha-Pekka Peltomäki esitti erinomaista golfia Hillsidessa, Juha Kolarin alkukauden kunto on ollut myös kova.

Tällä kertaa odotettavissa on poutaista ja melko lämmintä säätä, joten olosuhteet ovat otolliset hyvälle tuloksentekemiselle. Tapiolan kenttä tarjoaa useita birdie-mahdollisuuksia, joskin lähestymisten on osuttava oikealle puolelle suuria griinejä on tärkeää. Links-heinä tuo myös omaan mausteensa vinoihin avauksiin, unohtamatta lukuisia syviä bunkkereita.

Naisten maratonille Nevaksen Rapu+Karppi kenttiä kahdesti lauantain aikana kiertämään lähtee 18 pelaajaa. Mukana myös koko ranking-parhaimmisto, omana haasteena leideillä on käyttää lyhyt toipumisaika hyvin ennen Poriin siirtymistä.

Kilpailumääräykset ja lippukartat löytyvät molempiin kisoihin myös online:

http://www.midtour.fi/tapiola2020/,

http://www.midtour.fi/nevas2020/

Category
Tags

Comments are closed