Kuva: Nino Di Luca

Midien karavaanin kauden seuraava pysähdys tapahtuu tulevana viikonloppuna Hillside Golfin Valley -kentällä. Mukaan mid-parin sekä muiden mid-pelaajien päihittämiseen on lähdössä 138 mies- ja 15 naispelaajaa.

Liekö syynä uusi WHS-tasoitusjärjestelmä vai midien entistä kovemmat treeniohjelmat, joka tapauksessa miesten sarjassa peräti 30 pelaajaa ilmestyy paikalle plus-merkki tasoituksen edessä. Miesten kauden avauksen voittanutta Keijo Jaakolaa voitaneen pitää kilpailun selvimpänä ennakkosuosikkina, mutta Keijolla tulee olemaan täysi työ pitää muut birdie-koneet takanaan. Vasemmalta lyövä Ville Karhu on sopinut uusia opetussopimuksia, mutta tiettävästi omakin peli on miehellä tikissä. Turun suunnalta kuuluu myös Sami Sarkin hioneen kuntohuippuaan heinäkuun alkuun, Samin putterin kuumetessa tulostaululla voidaan nähdä alhaisia lukemia. Ringsiden armeijaa ei edes pysty tässä tilan ahtauden vuoksi käymään nimi nimeltä läpi, olisikohan Nikke Tyryn vuoro loistaa Hillsidessa?

Forecan mukaan luvassa on hyvinkin epävakaista ja viileähköä säätä, joten tiedossa on tyystin erilaiset olosuhteet kuin Lakistossa. Kenttä on oikein hyvässä kunnossa ja tulee tarjoamaan haasteen enemmän tarkkuutta kuin pituutta vaativana. Kilpailu ratkaistaan varmasti lopulta erittäin muodokkailla griineillä, joilla yritetään välttyä turhilta kolmilta puteilta.

Alla vielä pieni lisäinfo pelaajille:

Range

Rangella maksuvälineenä toimii pankkikortti.

Ravintola

Ravintola palvelee pelaajia normaalisti, lounasta on tarjolla kello 10:30-16:00 välisenä aikana.

Pukuhuoneet ja saunat

Pukuhuoneet ja saunat ovat käytettävissä, mutta pyyhkeitä EI ole tarjolla. Mikäli haluat käydä suihkussa, muistathan ottaa oman pyyhkeen mukaan!

Palkintojenjako

Kilpailun jälkeen ei järjestetä palkintojenjakotilaisuutta, vaan palkinnot toimitetaan menestyneille pelaajille sähköisesti. Naiset ovat sopineet omasta kokoontumisesta kilpailun jälkeen ja ainakin voittajalle tarjotaan vapaa sana.

Kilpailu- ja jäsenmaksu

Muistutuksena vielä, huolehdithan sekä kilpailumaksun Golfboxiin että jäsenmaksun Lyytiin kuntoon ennen lauantaita! Linkit ohessa:

https://tourentry.golfbox.dk/?cid=2181529

https://www.lyyti.fi/reg/MIDIEN_jasenmaksu_2020_3734

Scoring codet

Tulostensyöttökoodit lähetetään pelaajille vielä perjantaina sähköpostitse. Kilpailun virallinen tulostensyöttökanava on Golfboxin live-scoring.

Tämä sähköposti on lähetetty kaikille kilpailuun osallistuville pelaajille Golfboxin sähköpostiosoitetietoihin perustuen. Jos et ole viestiä saanut, tarkistathan Golfboxin asetuksesi!

Lippukartat + kilpailumääräykset

Lippukartat ja kilpailumääräykset löytyvät 1./10. tiiltä ja myös online: https://www.midtour.fi/midtourhillside2020/

Tags

Comments are closed