Mid Tour
Mid Tour kauden 2022 avaus

Mid Tour kauden 2022 avaus

Päivitys 14.4. kello 12:00: Ikävä kyllä Vuosaaren kenttä ei ehdi kilpailuun mennessä tarpeeksi pelattavaan kuntoon, joten kilpailu joudutaan siirtämään. Uusi ajankohta ei ole vielä selvillä, mutta siitä tiedotetaan, kun se selviää.

Mid Tour haluaa erikseen kiittää Vuosaari Golfia kaikkien kivien kääntämisestä ja kovasta työstä sen eteen, että kilpailu olisi voitu pelata. Luonnonvoimille emme voi mitään ja poikkeuksellinen myöhäinen talvi vei tällä kertaa voiton.

Kausi aloitetaan vapun ja äitienpäivän jälkeen M40&Naisten osalta Alastarolla 14.-15.5. ja yleinen sarja starttaa Rönnäsissä 21.-22.5. Kauden avauskilpailuun oikeuttavat kategoriat ovat näissä kilpailuissa voimassa.

Mikäli olet maksanut jo Vuosaaren kilpailumaksun, ole yhteydessä midtour@golf.fi. Rahat on mahdollista palauttaa tai siirtää maksu myös seuraavaan osakilpailuun.


Päivitys 13.4. kello 18:10: Lopullinen päätös kilpailun järjestämisestä tehdään torstaina 14.4. Ilmoittautuminen päättyy normaalisti torstaina 14.4. kello 18:00. Ilmoittautumaan pääsee tästä.


Kevät – sen pitäisi olla täällä ja golfmailoista ensimmäiset pölyt pudonneet. Mutta… kuten kaikki ikkunasta näemme, tilanne on tänä vuonna toinen. Kauden avauskilpailu Vuosaaressa 23.-24.4. on vaakalaudalla, lopullinen päätös kilpailun järjestämisestä tehdään alkuviikosta, kun nähdään miltä pitkäaikaiset sääennusteet näyttävät kilpailun ajankohtaan saakka.

Kilpailun ilmoittautuminen on normaalisti auki ja se päättyy tuttuun tapaan 10 päivää ennen kilpailua, torstaina 14.4. kello 18:00. Mikäli kilpailua ei pystytä järjestämään, informoidaan tästä kaikkia kilpailuun ilmoittautuneita sähköpostitse. Mahdollisesti jo maksetut kilpailumaksut luonnollisesti hyvitetään.

Aikainen aloitusajankohta on toiminut varsinkin Vuosaaren kentällä loistavasti vuodesta toiseen, mitä nyt välillä on pelattu räntäsateessa ja varsinaisia shortsikelejä ei ole ollut tarjolla. Suunnitellun kilpailuajankohdan jälkeiselle viikonlopulle osuu kalenteriin Vappu ja sitä seuraavalle Äitienpäivä. Mikäli Vuosaaren kilpailu joudutaan siirtämään, Midien kausi alkaa M40+naisten osalta Alastarolla 14.-15.5. ja yleisen sarjan osalta Rönnäsissä 21.-22.5.

Tarkempaa tietoa vielä siis tulossa ja toivotaan jonkinlaisen Föhn-tuulen vielä iskevän ja nopeuttavan kevättä. Kentällä nähdään, enemmin tai myöhemmin!