Mid Tour on Suomen Golfliiton kilpailukiertue, jonka puitteissa pelataan osakilpailuja sekä SM-tasoiset reikäpeli- ja lyöntipelimestaruuskilpailut. Mid Tour lähettää edustajat vuosittain eri Euroopan maissa pelattaviin arvokisoihin sekä maaotteluun Ruotsia vastaan.

Mid Tourin päättävä elin on vuosikokous

Vuosikokous kokoontuu lyöntipeli SM-kisojen 1. kilpailupäivän iltana tai muuna toimikunnan erikseen määrittämänä päivänä. Toimikunnan kokouskutsu on nähtävillä Mid Tourin nettisivuilla. Kokous tekee henkilövalinnat ja luo suuntaviivat seuraavan vuoden toiminnalle. Jokaisella jäsenmaksun suorittaneella pelaajalla on oikeus tuoda asioita kokouksen käsiteltäväksi ja jäsenellä on mahdollisissa äänestyksissä yksi ääni. Operatiiviset tehtävät kuuluvat toimikunnalle, jonka jäsenet ja puheenjohtajan vuosikokous valitsee. Toimikuntakausi on kerrallaan kaksivuotinen. Uusi toimikunta ottaa tehtävät vastaan kauden viimeisen kilpailun jälkeen.


Toimikuntaan kuuluu puheenjohtaja ja 3-5 jäsentä. Toimikunnan jäsenet ja puheenjohtaja valitaan kaksivuotiskaudeksi. Toimikunnan jäsenistä noin puolet on vuosittain erovuorossa. Toimikunnan tehtävä on järjestää ja ylläpitää Touria ja sen kilpailuja.

Mid Tourin kunniajäsenet

Vuosikokouksessa kunniajäsenyys voidaan myöntää ansioituneelle hnekilölle, joka on pelillisellä tai muulla toiminnallaan edistänyt Mid Tourin toimintaa ja sen tunnettavuutta Suomessa tai kansaivälisesti. Kunniajäseneksi ehdotettava henkilö on ehdotettava toimikunnalle viimeistään kuukautta ennen vuosikokousta. Toimikunta tutkii riittääkö esitettävän henkilön perusteet kunniajäsenyyteen ja esittää suosituksensa vuosikokoukselle, joka teekee asiasta loppullisen päätöksen. Kunniajäsen saa vapautuksen jäsenmaksusta.

Mika ”Wiki” Wikström
Ari ”Pappa”
Vauhkonen
Thomas Antila
Heikki ”Hexi” Jäättelä
Anne Kokko
Harri Thil
Marco Willberg
Harri Aho
Timo Tuunanen
Sami Haapamäki
Hannu Ylinenpää
Mika Sandell