Mid Tour & Ladies Mid Tour

Mid Tour on Suomen Golfliiton kilpailukiertue, jonka puitteissa pelataan osakilpailuja sekä SM-tasoiset reikäpeli- ja lyöntipelimestaruuskilpailut. Mid Tour lähettää edustajat vuosittain eri Euroopan maissa pelattaviin arvokisoihin sekä maaotteluun Ruotsia vastaan. Mid Tourille pääsevät pelaamaan pelaajat, jotka täyttävät 25 vuotta kuluvan vuoden loppuun mennessä.

Mid Tourin päättävä elin on vuosikokous

Vuosikokous kokoontuu lyöntipeli SM-kisojen 1. kilpailupäivän iltana tai muuna toimikunnan erikseen määrittämänä päivänä. Toimikunnan kokouskutsu on nähtävillä Mid Tourin nettisivuilla. Kokous tekee henkilövalinnat ja luo suuntaviivat seuraavan vuoden toiminnalle. Jokaisella jäsenmaksun suorittaneella pelaajalla on oikeus tuoda asioita kokouksen käsiteltäväksi ja jäsenellä on mahdollisissa äänestyksissä yksi ääni. Operatiiviset tehtävät kuuluvat toimikunnalle, jonka jäsenet ja puheenjohtajan vuosikokous valitsee. Toimikuntakausi on kerrallaan kaksivuotinen. Uusi toimikunta ottaa tehtävät vastaan kauden viimeisen kilpailun jälkeen.

Toimikuntaan kuuluu puheenjohtaja ja 3-5 jäsentä. Toimikunnan jäsenet ja puheenjohtaja valitaan kaksivuotiskaudeksi. Toimikunnan jäsenistä noin puolet on vuosittain erovuorossa. Toimikunnan tehtävä on järjestää ja ylläpitää Touria ja sen kilpailuja.

Mid Tourin kunniajäsenet

Vuosikokouksessa kunniajäsenyys voidaan myöntää ansioituneelle henkilölle, joka on pelillisellä tai muulla toiminnallaan edistänyt Mid Tourin toimintaa ja sen tunnettavuutta Suomessa tai kansaivälisesti. Kunniajäseneksi ehdotettava henkilö on ehdotettava toimikunnalle viimeistään kuukautta ennen vuosikokousta. Toimikunta tutkii riittääkö esitettävän henkilön perusteet kunniajäsenyyteen ja esittää suosituksensa vuosikokoukselle, joka teekee asiasta loppullisen päätöksen. Kunniajäsen saa vapautuksen jäsenmaksusta.

Mid Tourin ja Ladies Mid Tourin kunniajäsenet:

Mika ”Wiki” Wikström

”Wiki” saavutti midien Euroopan mestaruus hopeaa vuonna 2007 Sveitsissä pelatussa kilpailussa.

Ari ”Pappa” Vauhkonen

”Pappa” on edistänyt ja kehittänyt Mid Tourin toimintaa esimerkillisesti ja on ansaitusti valittu kunniajäseneksi. Ari kyykytti vielä ikämiespäivillään Mid Tourin nuoria pelaajia.

Thomas Antila

Thomas toimi Mid Tour toimikunnan jäsenenä puheenjohtajana

Heikki ”Hexi” Jäättelä

”Hexi” on edistänyt Mid Tourin kilpailutoimintaa esimerkillisesti ja Hexi on toiminut Mid Tourin kiertupäällikönä.

Anne Kokko

Anne toimi Mid Tourin toimikunnan jäsenenä ja vastasi Ladies Mid Tourin kilpailutoiminnasta

Harri Thil

Harri Thil toimi Mid Tour toimikunnan jäsenenä

Marco Willberg

Marco saavutti midien Euroopan mestaruuden vuonna 2011 Norjan Stavangerissa pelatussa kilpailussa. Marco toimi myös pitkään Mid Tourin toimikunnassa.

Harri Aho

Harri Aho toimi Mid Tour toimikunnan jäsenenä

Timo ”Tinse” Tuunanen

”Tinse” saavutti midien Euroopan mestaruus pronssia vuonna 2012 Virossa  pelatussa kilpailussa.

Sami Haapamäki

Sami toimi Mid Tour toimikunnan jäsenenä sekä toimikunnan puheenjohtajana

Hannu Ylinenpää

Hannu toimi Mid Tour toimikunnan jäsenenä sekä toimikunnan puheenjohtajana

Mika ”Huuli” Sandell

”Huuli” toimi Mid Tour toimikunnan jäsenenä sekä vt. puheenjohtajana.