Mid Tour
Mid Tour Puustelli Summer Challenge

Mid Tour Puustelli Summer Challenge

Mid Tourin ennennäkemättömän suosion johdosta toimikunta haluaa reagoida jo kuluvalle kaudelle parantamalla pelimahdollisuuksia. Isoja mullistuksia tässä vaiheessa ei pystytä enää tekemään, mutta pienempiä mahdollisuuksia löytyy vielä kuitenkin.

Saanemme esitellä kalenteriin juuri lisätyn kilpailun: Mid Tour Puustelli Summer Challenge pelataan sunnuntaina 11.7. St. Laurence Golfin Pyhä Laurilla 18-reikäisenä valkoisilta tiiltä. Kilpailuun otetaan mukaan enintään 72 pelaajaa ja heidät valitaan tasoitusjärjestyksessä siten, että ensin mukaan otetaan pelaajat, joilla EI ole ilmoittautumisen päättymishetkellä Mid Tourin kategoriaa 1 – 5b. Tämän jälkeen pelaajia otetaan mukaan kategorioiden 5b -> 1 käänteisessä järjestyksessä (myös kategorian sisällä kääntäen).

​Kilpailussa palkitaan 3 parasta pelaajaa Golf Centerin lahjakortein. Lisäksi viisi (5) parasta, joilla ei ole kategoriaa 1 – 5b, saavat Lohjan Midien LPSM-kilpailuun luodun kategorian 4e. Mid Tour Summer Puustelli Challengeä ei lasketa SM-kisojen harjoituskierrokseksi ja sen pelaaminen ei myöskään vähennä SM-kisojen osallistumismaksua. Pelaajan on itse huolehdittava ilmoittautumisestaan SM-kilpailuun. Kilpaiussa ei jaeta Mid Tourin ranking-pisteitä.

Kilpailumaksu on 60€ eikä pelaaminen edellytä Mid Tourin jäsenmaksun maksamista. 

Ilmoittautuminen avautuu maanantaina 7.6. ja päättyy torstaina 8.7. kello 18:00. Osallistuminen normaalein Mid Tour ”-vaatimuksin”, eli pelaajan tulee täyttää kuluvana vuonna 25 vuotta tai enemmän ja tasoitus pitää ilmoittautumishetkellä olla 7,0 tai parempi. Kilpailuun voivat osallistua myös ammattilaiset sekä non-amatöörit.

St. Laurence Golf sekä Mid Tour haluavat toivottaa pelaajat tervetulleiksi tähän extra-kisaan, josta voi siis lunastaa myös pelipaikan Midien LPSM:iin! Kisatunnelma ja -viritys tulee olemaan tuttua Mid Tour -laatua!

Ilmoittautuminen tästä

Teksti: Petri Ahokas