Pelikausi alkaa lähennellä loppuaan ja viimeinen osakilpailu pelataan Koski Golfissa 8.-9.9.2018. Kilpailussa on jaossa korotetut pisteet, joten nyt on viimeiset mahdollisuudet kerätä henkilökohtaisia pisteitä sekä seurajoukkueiden osakilpailuun seurapisteitä. Kuten viime vuoden viimeisessä osakilpailussa nähtiin, voi maajoukkuepaikalle nousta hyvältäkin pistetakamatkalta. Kilpailuun otetaan mukaan rajoitettu määrä pelaajia rankingpisteiden perusteella.

Kilpailun starttilista on kovaa tasoa, sillä koko miesten ja naisten kärki on paikalla. Kirittäjäksi on saatu Keimola Golfista Suomen mestari ja ammattilaisena pelannut Toni Karjalainen. Jos kelit vain osuvat kohdilleen, on voittotulos varmasti pakkasen puolella.

Ranking-kärjessä kilpailuun lähtee miehissa Mikael Piltz ja naisissa Taina Olenius. Tainalla on 137 pisteen pistejohto, jota on toisen olevan Katja Riipin kova saavuttaa. Miehissä Piltz johtaa 246 pisteellä ja miesten ranking voitosta tullaan varmasti käymään vielä kova kamppailu. Voitosta saa 750 pistettä.

Ranking tilanne miehet >>

Ranking tilanne naiset >>

Koski Golfissa on pelattu Midien osakilpailu viimeksi vuonna kivi ja kirves ja nyt koukkupolvet ja ladyt rantautuvat uudelleen Kymijoen rantaan. Kausi 2018 saa arvoisensa päätöksen.

Kilpailun jälkeen valitaan miesten maajoukkue vuodelle 2019 edustamaan Suomea Midien Euroopan mestaruuskilpailuun, joka pelataan St. Laurence Golfissa kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Maajoukkueessa pelaa kuusi rankingin parasta amatööripelaajaa.

Live Scoring miehet >>

Live Scoring naiset >>

Category
Tags

Comments are closed