Mid Tour
Mid Tourin karsinnat pelattiin Porvoo Golfissa

Mid Tourin karsinnat pelattiin Porvoo Golfissa

Mid Tour kausi 2019 on virallisesti paketoitu, kun Porvoo Golfissa pelattiin kauden 2020 karsinnat. Kilpailuun osallistui ennätykselliset 69 pelajaa, mitä voi pitää todella hyvänä määränä ja kertoo Mid Tourin kiinnostavuudesta.

Jaossa oli ensimmäisille 15. pelaajalle vahva kortti kaudelle 2020 ja sijoille 16-T30 kategoria kauden ensimmäiseen osakilpailuun.

Karsintakilpailun voittoon pelasi  Peuramaa Golfin Sami Heikkinen tuloksella 76 lyöntiä (+4) ja toiseksi tuli Porin Golfkerhon Aleksi Tervonen (+6). Kolmannen sijan jakoivat Mid Tourin kestopelaaja ja Talmaa edustavan Petri Jantusen kanssa Joshua Boaz, Mikael Grönlund ja Jaki Saarivirta. Vahvan kategorian ensi kaudelle lunasti yhteensä 17 pelaajaa, jotka pelasivat 83 tai alle. Kategorian ensi kauden avaukseen saivat sijoille T18-T26 (tuloksella +14) tulleet pelaajat.

Onnittelut kaikille onnistujille ja tervetuloa Mid Tourille kaudelle 2020. Kauden 2020 kilpailukalenteri julkaistaan lähiaikoina.

TULOKSET

Pelaajilta tuli paljon kiitoksia Porvoo Golfille ja tuomarille erittäin hyvin järjestetystä kilpailusta ja että kenttä oli loistavassa kunnossa.

Mid Tour kiittää kaikkia pelaajia, seuroja, vapaaehtoisia, yhteistyökumppaneita ja muita, jotka olitte mukana Mid Tourin ja Ladies Mid Tourin luomisessa kaudella 2019.