Miesten kauden ensimmäinen Mid Tour -osakilpailu pelataan Lakistossa 13.-14.6. Kilpailuun on ilmoittautunut mukaan 155 pelaajaa, mikä tarkoittaa, että kaikki ilmoittautuneet mahtuvat mukaan. Pelaajista peräti 34:llä on tasoituksensa edessä plus-merkki, mutta ennakkosuosikkeja on vaikea erikseen nimetä.

Julkaisemme poikkeuksellisesti kilpailun ohjeistuksen myös Mid Tourin verkkosivulla, jotta peliohjeet tavoittavat mahdollisimman monet. Tämä ohjeistus on myös lähetetty kaikille kilpailuun osallistuville pelaajille Golfboxin yhteystiedoissa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Pidäthän huolen sähköpostisi ajantasaisuudesta ja oikeellisuudesta!


Tervehdys!

Tervetuloa mukaan Mid Tourille 2020! Vallitsevan koronatilanteen johdosta Mid Tourilla on voimassa poikkeussääntöjä, toivomme pelaajien tutustuvan huolellisesti alla oleviin ohjeisiin.

Jos pelaajalla on pieniäkään hengitystieoireita tai pelaajan lähipiirissä on esiintynyt oireita, tulee pelaajan perua osallistumisensa. Mikäli pelaaja on jo maksanut kilpailumaksun, maksu on tällöin mahdollista palauttaa.

Aikataulu

Kilpailu alkaa lauantaina klo 08:30 kahdelta tiiltä. Cutista jatkoon sunnuntain kierrokselle selviää 78 parasta pelaajaa + tasatulokset. Sunnuntaina pelataan klo 09:00 alkaen kahdelta tiiltä, ns. reverse-U -järjestyksessä (”keskikasti” lähtee ensin, parhaat ja viimeisenä cutista selvinneet viimeisenä noin klo 11:00). Kilpailussa on mukana 155 pelaajaa.

Pelaajia ohjeistetaan saapumaan kilpailupaikalle aikaisintaan tuntia ennen omaa lähtöaikaa. Kierroksen jälkeen pelaajien tulee poistua kilpailupaikalta pikimmiten tulosten tarkistamisen jälkeen. Mid Tour ja Golfliitto suosittelevat poikkeuksellisesti välttämään yhteiskyytejä. 

Kilpailun lähtöajat lauantaille on arvottu ja ne löytyvät linkistä: https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/2160512/teetimes

Range

Lakiston range toimii pankkikortilla ja poleteilla.

Caddie

Koronatilanteen vuoksi Mid Tourilla on toistaiseksi voimassa caddie-kielto.

Maksut

Kilpailumaksu on 90€ ja se on maksettava Golfboxin kautta perjantaihin 12.6. kello 12:00 mennessä. Muuta maksutapaa ei ole. Maksulinkki: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=2160512

Lisäksi Mid Tourin pelaajat maksavat kaudesta kertaluontoisen jäsenmaksun. Jäsenmaksu vuonna 2020 on 40€. Jäsenmaksu tulee olla maksettuna ennen kilpailukierrokselle lähtöä. Maksun voit maksaa jäsenmaksun Lyyti-palvelussa: https://www.lyyti.fi/reg/MIDIEN_jasenmaksu_2020_3734

Harjoituskierros

Kilpailumaksuun sisältyy yksi harjoituskierros Lakistossa. Harjoituskierros on mahdollista pelata la 6.6 -su 7.6. kello 14 jälkeen tai arkisin ma 8.6. ja ke 10.6.-pe 12.6. Varaukset suoraan Lakiston caddiemasterilta p. 0600 03388 lähtölistojen julkistamisen jälkeen (kilpailuun varasijalla oleva pelaaja ei voi pelata ilmaista harjoituskierrosta).

Kenttä

Kilpailu pelataan tiiltä 59 (par 71), toimikunnalla on mahdollisuus järjestellä tiimerkkejä siten, että kentän tasoituskelpoisuus kuitenkin säilyy. Paikallissäännöt ja reikäkartat ovat esillä ensimmäisellä tiillä, jossa pelaajalla on mahdollisuus ottaa näistä kännykällä kuva. Paikallissääntöjen ja reikäkartan käyttö on sallittua puhelimella kierroksen aikana, samoin luonnollisesti tulosten syöttö (ks. alla).

Tulokset

Koronan vuoksi kilpailussa ei käytetä fyysisiä tuloskortteja (1. tiiltä saa halutessaan kuitenkin tyhjän kortin mukaan kierrokselle). Tulostensyöttöön käytetään Golfboxin Live-scoring palvelua, johon yksi (tai useampi) pelaaja ryhmässä syöttää kännykällä reikätulokset reaaliajassa. Kierroksen jälkeen pelaajat tarkistavat yhdessä tulosten oikeellisuuden ja hyväksyvät keskenään tulokset. Pelaaja on vastuussa tuloksensa oikeellisuudesta ja väärien tulosten kanssa toimitaan golfsääntöjen mukaan. Linkki live-scoringiin lähetetään pelaajille erikseen kilpailun alla.

Koronapoikkeukset

Kilpailun aikana ei suoriteta kättelyitä ennen kierrosta tai kierroksen jälkeen. Turvavälisuositus muihin pelaajiin on koko ajan ja kaikkialla vähintään 2 metriä.

Pelaajia suositellaan ottamaan mukaan joko oma harava tai erilliset näppylähanskat tms.  bunkkereiden siivoamiseen. Samoin lipputankoon suositellaan koskettavan vain erillisillä hanskoilla tai esim. pyyheliinalla, ei omalla golfhanskalla. Lisäksi suositellaan pelaajille oman käsidesin käyttämistä.

Play-off

Kilpailussa pelataan tarvittaessa sudden death play-off, jos kaksi tai useampi pelaaja päätyy 36 reiän jälkeen jaetulle kärkisijalle. Mikäli siis pelaaja on maalin tullessaan ns. ”Leader in the Clubhouse” hänen ei tarvitse noudattaa välitöntä poistumiskehotusta kilpailualueelta.

Peruutukset

Mahdollisista peruutuksista tulee ilmoittaa hyvissä ajoin sähköpostilla osoitteeseen midtour@golf.fi. Itse kilpailupäivinä peruutustilanteessa pelaajan tulee olla yhteydessä suoraan Lakistoon.

Palkinnot

Kilpailussa palkitaan 5 parasta pelaajaa lahjakortein. Varsinaista palkintojenjakoa ei suoriteta kilpailun jälkeen, vaan palkinnot toimitetaan sähköisesti.

Tuomari

Kilpailussa on paikalla tuomari, joka auttaa pelaajia sääntöasioissa normaalisti, huomioiden kuitenkin turvaetäisyyssuositukset. Tuomarin yhteystiedot: Kimmo Helaskoski +358 40 706 5539.

Pelinopeus

Pelaajien pelinopeuteen kiinnitetään erityistä huomiota, kierroksen maksimiaika on 4h20min. Mid Tourilla pelaajia kannustetaan ”Ready golfiin”.


Onnea matkaan ja pidetään huolta niin omasta kuin pelikavereiden terveydestä!
Mid-toimikunta
midtour@golf.fi

SHG Lakisto
p. 0600 03388

Tags

Comments are closed