Mid Tourin uusi kilpailunjohtaja esittäytyy

Hyvän loppuasennon merkitys golflyönnissä on kiistaton. Hyvä loppuasento näyttää komealta ja lyöntikin on silloin todennäköisesti onnistunut. Yksi Mid Tourin keskeisistä tavoitteista kaudella 2013 on saada hyvä loppuasento – hymy – pelaajien kasvoille kotimatkalle kunkin osakilpailun jälkeen.

Jokaisessa miesten osakilpailussa on käytössä cut, joka rajaa viimeisen pelipäivän pelaajamäärän sellaiseksi, että kaikilla on hyvä mahdollisuus taistella itsensä pisteille, joita uuden käytännön mukaan jaetaan 70 parhaalle pelaajalle. Lisäksi kauden viimeisessä osakilpailussa jaettava normaalia suurempi pistepotti  takaa taistelun Tourin kokonaisvoitosta ja maajoukkuepaikoista loppuun asti. Kun lisäksi kaikkien osakilpailujen pisteet lasketaan lopulliseen rankingiin, on jokaisella lyönnillä todella merkitystä.

Kilpailun johtajan tehtävän perustamisen tarkoituksena on kohottaa Mid Tourin profiilia entisestään. Tavoitteena on luoda kilpailutapahtumista pelaajille samannäköisiä, sujuvia, jännittäviä ja kuitenkin rentoja tapahtumia. Itse odotan Mid Tour -kilpailukautta niin sanotusti vesi kielellä.

Haluan kiinnittää eritystä huomiota pelinopeuteen. Jokaiseen osakilpailuun luodaan väyläkohtainen tavoiteaikataulu, jota tuomarit tulevat valvomaan erittäin kovalla kädellä. Kenelläkään ei ole oikeutta hitaaseen peliin. Aikataulussa pysyminen antaa kaikille mahdollisuuden miellyttävään golfelämykseen.

Toivotan kaikille oikein hyvää golfkesää Mid Tourilla ja muissa karkeloissa

smile

Heikki Jäättelä

Kilpailun johtaja, Mid Tour

050-3540142

heikki.jaattela@gmail.com

 

PS Pelaan itse toista kautta Finnish Senior Tourilla ja edesottamuksiani voi seurata mm. Facebookissa kutsumalla minut kaveriksi.