Uutiset
Midien Euroopan mestaruuskilpailut kesäkuussa Mallorcalla

Midien Euroopan mestaruuskilpailut kesäkuussa Mallorcalla

Miesten ja naisten midien Euroopan mestaruuskilpailut pelataan Mallorcalla Pula Golfissa 3.-5.6.2021. Viime vuonna pandemia esti suomalaisten matkan ja nyt lähdetään hakemaan hyvitystä. Midien Suomen maajoukkuetta edustavat Tuomo Paavola, Joonas Hinkkanen, Henrik Lahti, Tommy Gulin, Joonas Huttunen, Antti Ulvio, Harri Salokangas, Keijo Jaakola, Milla Hallanoro, Mari Varjonen sekä Gitta Kauppi.

Kilpailussa pelataan 54 reikää ja cut suoritetaan 36 reiän jälkeen. Mukaan otetaan 90 miestä ja 54 naista, yhteensä 144 pelaajaa. Mikäli toinen sarja jää vajaaksi, EGA lisää pelipaikkoja toiseen. Pelaajat pääsevät mukaan maakiintiöiden perusteella ja maajoukkuepelaajille annetaan Euroopan mestaruuskilpailuissa Suomen ensimmäiset maakiintiöpaikat Mid Tourin ja Ladies Mid Tour 2020 ja 2019 rankingin mukaisesti.

Ilmoittautuminen on avautunut EGA:n sivuilla ja päättyy 3.5.2021 klo 17:00 (CET). Pelaajalista julkaistaan pian tämän jälkeen. Varasijoilla oleville pelaajille EGA ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä, mikäli paikka vapautuu.

Suomesta on ollut omatoimimatkailijoita kilpailussa ja menestystäkin on tullut. Mikäli olet kiinnostunut lähtemään kilpailuun, voit ilmoittauta EGA:n kautta. Lisätietoja voit kysyä maajoukkueen kapteenilta miika.reunama(a)gmail.com sekä Mid Tourin sivuilta tästä.