Midien Euroopan mestaruuskilpailut Slovakiassa 6.-8.6.

International European Mid-Amateur Championship

Midien lyöntipelin Euroopan mestaruuskilpailu pelataan tänä vuonna Slovakiassa Penati Golf Resortissa 6.-8.6.2013. Kenttä on Jack Nicklauksen toimiston suunnittelema ja avattu pelaajille 2.8. 2012 eli todella uusi ja viimeisen päälle kisakentäksi rakennettu. Kilpailuun on osallistumisoikeus kaikilla amatööreillä ensimmäisenä kilpailupäivän 35 vuotta täyttäneillä ja tasoitus 5.0 tai parempi. Ilmoittautuminen on avautunut ja viimeinen päivä ilmoittautua kilpailuun on 29.4 klo 17:00.

Jokainen pelaaja ilmoittautuu kilpailuun henkilökohtaisesti. Ilmoittautumaan pääset tästä

Tutustu tulevaan EM kisa kenttään tästä

Suomen Mid maajoukkue matkustaa kisoihin kahdeksan pelaaja voimin (Keijo Jaakola, Timo Tuunanen, Jani Michelsson, Miika Reunama, Niko Helin, Jarmo Jaakola, Jukka Lehtonen ja Sami Orakoski, kapteenina Marco Willberg). Viime vuonna Viroon Estonian Golf & Country Clubille Suomesta matkasi suuri määrä koukkupolvia kilpailuun taistelemaan maineesta ja maallisesta mammonasta. Tallinnasta kotiin tuomisina oli Timo Tuunasen Euroopan mestaruus pronssimitali. Tänä vuonna ehdottomana tavoitteena on kirkastaa mitali ja pistetään ”maximun attack” heti ykkös ek:lta lähtien ja kaavitaan koko palkintopöytä puhtaaksi. Täys yli nyppylän laitetaankin varmasti nuottivihkoon ilman miinuksia.

Omatoimimatkasta Slovakiaan kiinnostuneille lisätietoa antaa Mid maajoukkueen kapteeni Marco Willberg (040-930 6255 tai marco.willberg@gmail.com).

Miksu