Golf Talma on valmiina vastaanottamaan midit

Miesten ja naisten midien lyöntipelien Suomen mestaruuksista taistellaan tulevana viikonloppuna Talma Golfin Master kentällä. Kilpailussa pelataan 54 reikää ja kahden kierroksen jälkeen suoritetaan cut, josta 70 parasta miestä ja 15 parasta naista (sekä molemmissa sarjoissa tasatuloksissa olevat) jatkavat viimeiselle päivälle.

Harjoituskierroksen perusteella kenttä ja griinit ovat viritetty huippukuntoon ja griinien stimp tulee olemaan noin 10,5 jalkaa. Viikonlopuksi ennustetut helteet tulevat kovettamaan griineja viikonlopun aikana ja sunnuntaille on luvassa todennäköisesti hyvin liukkaat griinit.

Kilpailutiedote, paikallissäännöt ja kilpailumääräykset >>

Viime vuoden mestari Tawast Golfin Marko Helen on puolustamassa  voittoaan sekä myöskin viime vuoden hopealle ja pronssia saaneet Juha Kolari ja Kristian Tammivuori. Kilpailu mitaleista tulee varmasti olemaan tasainen.

Molempien sarjojen voittajille on tarjolla paikka lyöntipelin Suomen mestaruuskilpailuun, joka pelataan seuraavana viikonloppuna Aura Golfissa.

Midien lyöntipelin Suomen mestaruuskilpailussa on käytössä Golfboxin Live Scoring palvelu, jossa pelaajilta saadaan tulos jokaisen reiän jälkeen. Tulospalvelua voit seurata alta

Live Scorin Miehet >>

Live Scoring Naiset >>

Kelle soi Abban ”Winner takes it all” sunnuntaina ja kuka kuuntelee kotimatkalla Sannin ”Että mitähän…”.

Se jää nähtäväksi!

Kilpailun jälkeen valitaan maajoukkue edustamaan tämän vuoden Suomi-Ruotsi maaotteluun, joka pelataan Kytäjällä 25.-27.8.2018. Edellisellä kerralla kaksi vuotta sitten Suomi voitti maaottelun kotiareenalla. Viime vuonna Ruotsi oli parempi, joten kalavelkoja lähdetään kuittaamaan pois. Lisätieto maaottelusta alla.

Suomi-Ruotsi maaottelu-Finnkampen 2018 >>