Mid Tour
MUISTA ILMOITTAUTUA: Reikäpeli SM-kisat Espoon nopeimmilla greeneilla!

MUISTA ILMOITTAUTUA: Reikäpeli SM-kisat Espoon nopeimmilla greeneilla!

Reikäpelin SM-kisat käydään midien osalta ensi viikon perjantaista lähtien Ringside Golfissa Espoon Niipperissä. Joukkueiden SM-kisoja tänä vuonna isännöinyt kenttä sopii reikäpeliin kuin Hjuulio Sandellin drive oikealle kääntyvälle väylälle ja tarjoaa upeat puitteet tämän kisan ratkaisuun.

Rinkussa nopeilla viheriöillä pelanneet tietävät, että näennäisesti helppo kenttä muuttuu shakkilaudaksi kun kentän pinnat ovat kovat ja nopeat. Viheriöillä on yllättävän paljon muotoa ja kenttämestarin suurin unelma on virittää viheriöt samalla noin 13 jalan stimplukemaan.

”Meillä on mestiksissä ollut aivan hulluja viheriöitä. Jotkut ovat kutsuneet niitä epäreiluiksi, mutta samat ne ovat kaikille. Ei tarvitse paljon palloa lyödä”, Seuran mestari vuosimallia ”kukaan ei muista”, Henrik Lahti kertoo.

Rinkkulaiset ovatkin tänä vuonna panostaneet enemmän mideihin kuin Finnish Touriin ja myös menestystä on tullut. Joonas Hinkkanen voitti muun muassa kauden avauskilpailun Vuosaaressa.

Kotikisat sytyttävät.

”Meillä oli joukkueiden SM-kisat ja nyt midien reikäpelit. Katsojia tulee varmasti jos joku rinkkulainen menestyy. Täällä tykätään kilpagolfista, joten myös pelaajat saattavat tuntea itsensä todella tervetulleeksi”, Henu jatkaa.

Rinkussa tullaan näkemään myös erilaisia virityksiä tiipaikkojen ja lipunpaikkojen suhteen. Joitain väyliä lyhennetään, toisia pidennetään. Kentän virityksessä oleva jury on saanut hyvän yhteisymmärryksen millaista rinkkua pelataan.

”Tulee tosi magea baana. Kenttä on huippukunnossa ja tehdään huikeilla lipunpaikoilla tästä vielä parempi. Nyt pitäisi vielä saada kaavio täyteen, joten nopeasti ilmoittautumaan”, Henu kehottaa!

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY 28.7.2019 kello 18.00: ILMOITTAUDU TÄSTÄ