Talven aikana golfkentät ehtivät jäätyä, sulaa ja myös muuttaa tulevan kauden suunnitelmiaan moneen kertaan. Mid Tourin kalenteri 2020 julkaistiin tarkoituksella hyvissä ajoin kuitenkin koko ajan tiedostaen, että muutokset ovat mahdollisia. Alla tietoa parista kenttävaihdosta sekä myös täydennettyä tietoa Joukkue-SM:n sekä karsintojen osalta ja muuta infoa tulevasta kaudesta.

Mid Tourin toimikunta on tehnyt päätöksen WHS-tasoitusuudistukseen liittyen, että kaikki kategorian omaavat pelaajat pääsevät ilmoittautumaan osakilpailuihin, joihin kategoria on voimassa. Tasoitusraja 7,0 ei siis tällöin päde näille pelaajille, vaan esimerkiksi karsinnoista ansaittu pelipaikka ajaa hcp-rajan edelle. Miesten pelaajakategoriat kaudelle 2020 on julkaistu ja ne löytyvät täältä.

Mid Tourin finaali 2020 on muotoa #RaceToVierumäki, jonne otetaan mukaan aiempaa tiukemman seulan mukaan pelaajia. Palautteen myötä kilpailun kesto ajallisesti halutaan lyhentää ja osallistujien määrä sovitetaan kahden tiin lähdöille sopivaksi. Mukaan mahtuu 66 miestä ja 12 naista, rankingin mukaisessa järjestyksessä.

Kenttämuutoksia: Nokian River Golf ei harmillisesti pysty isännöimään suunniteltuja lyöntipelin SM-kilpailuja heinäkuussa. Kilpailuareena siirtyy länteen ja huippuliukkaille viheriöille Porin Kalaforniaan, jossa huhujen mukaan kilpailujärjestelyt on jo näin joulukuussa aloitettu.

[Kappale lisätty 16.1.2020:] Aiemmin ilmoitetusta poiketen kauden toinen osakilpailu Tapiola Golfissa pelataan jo 16.-17.5. viikonloppuna, ei siis 23.-24.5.

Kytäjän suunnitelmista uusia viheriöt totaalisesti toisen kentän osalta olemme kaikki jo lukeneet ja tästä johtuen he eivät koe voivansa isännöidä Midien osakilpailu vielä kesäkuussa 2020. Kilpailu pyritään järjestämään kaudella 2021, korvaava kenttä julkistetaan lähitulevaisuudessa. 2020 kauden kolmas miesten kilpailu pelataan Lakistossa [yliviivatun jälkeinen lisätty 16.1.2020].


Nordcenterin osakilpailu siirtyy viikkoa aiemmin ilmoitettua aikaisemmaksi, jotta ei synny päällekkäisyyttä seurojen mestaruuskilpailuiden kanssa.

Joukkue-SM 2020 ratkotaan Alastarolla ja kauden 2021 pelipaikoista karsintojen muodossa pelataan syksyllä Rönnäsissä.

Ruotsin midit kaadetaan puolestaan tällä kertaa Linna Golfin tiluksilla.

2.-3.5.               Vuosaari (M1)

16.-17.5.          Tapiola Golf (M2) [huom! uusi ajankohta!]

4.-6.6                Mid EM-kilpailut, GC Domaine Impérial, Sveitsi

13.-14.6           SHG, Lakisto (M3)

4.-6.7.               RPSM, Hill Side Golf (M+N 4), [huom: lauantai – maanantai]

24.-26.7           LPSM Pori, Kalafornia,Pori (M+N 5)

8.-9.8                 Nordcenter (M6)

29.-31.8            Maaottelu Suomi-Ruotsi, Linna Golf

12.-13.9            Vierumäki, Cooke, Finaali (M7)

19.-20.9            Joukkue-SM, Alastaro

26.-27.9.            Karsinnat, Rönnäs

Naisten kalenteri julkaistaan hieman myöhemmin, koska muutaman kilpailun osalta neuvottelut ovat edelleen kesken.

Mukavaa joulun odotusta!
Mid toimikunta

Category
Tags

Comments are closed