Miesten Mid Tour etenee kohti loppusuoraa. Kauden viides kilpailu käydään Suomen parhaisiin kenttiin luokiteltavalla Nordcenter Freamilla, joka todenteolla vaatii kiertueemme supertähdiltä parasta peliä.

Freamilla kukaan ei pärjää vahingossa. Pelin täytyy sisältää kaikki osa-alueet, jotta klubitalolla voi nauttia ”Santtua” hyvin mielin itseään olkapäähän taputtaen. Kuka onnistuu löytämään sadistinakin pidetyn Ronald Freamin suunnittelemat pelilinjat ja osuu puttimailalla kuin DaVinci pensselillään?

Fream isännöi tänä vuonna spektaakkelimaista Extreme Openia. Mukana oli myös monia Mid Tourin all stars -pelaajia. Se luokoon osviittaa tähän viikkoon, sillä amatöörisarjan dominoi nimiinsä Ringsiden Marcel Siem, eli Joonas Hinkkanen.

Viime vuonna kaksi osakilpailuvoittoa napannut The Hinks pelasi US Open -virityksellä Freamin tulokseen -1 jättäen koko päivänä taakseen kaikki paitsi ammattilaissarjan voittaneen Kalle Samoojan (-2). Tällä viikolla liput ovat varmasti kevyemmissä paikoissa kuin Extremessä, mutta parin alitus Freamilla on silti aina tiukassa.

”Freamilla on aina hieno pelata. Kenttä ei anna mitään ilmaiseksi. En lähde pelaamaan ketään muita vastaan, mutta tottakai voittaminen on aika vahvasti mielenpäällä”, Hinks myöntää.

Menestys on Hinkkaselle tärkeää myös syksyn joukkuevalintojen takia. Kaksi peräkkäistä vitossijaa eivät vielä takaa paikkaa Ringsiden joukkue-sm -nippuun, myös maajoukkuepaikka (rankingin top-5) on vahvasti mielessä.

”Meillä on Rinkussa niin laaja nippu, että välillä tuntuu kuin joukkue-sm paikka olisi jopa tiukemmassa kuin maajoukkuepaikka. Täytyy onnistua seuraavissa kisoissa, että saa vetää seuran hawaiji-paitaa päälle Alastarossa”, Hinkkanen myöntää.

Kilpailussa on kasassa Mid Tourin parhaat pelaajat. Alustavasti tähtien piti olla tällä viikolla EM-kisoissa Sveitsissä, mutta Koronan toinen tuleminen piti supertähdet kotimaan kamaralla.

Tasoitusten puolesta kovimmat nimet ovat Ville Karhu (+3.9), Tuomas Pollari (+3.7) ja Keijo Jaakola (+3.3).

Luvassa on todella kova kilpailu, sillä ”plussan puolella” olevia pelureita on mukana peräti 33 kappaletta. Kokonaisuudessaan viivalla on 102 hurjaa peluria.

Kisa käynnistyy lauantaina kello 8.00 ja kaikki lähdöt ovat ykköstiiltä. Naiset pelaavat omaa kisaansa samaan aikaan myös länärin varrella Kurk Golfin kentällä.

Category
Tags

Comments are closed