Mid Tour
Nordcenter piti pintansa midiläisille

Nordcenter piti pintansa midiläisille

Mid Tourin kauden osakilpailu pelattiin Nordcenterin Fream kentän hienoissa maisemissa. Paikalla oli lähes koko Mid Tourin kärki sekä klubilla oli monia, joille osakilpailu oli ensimmäinen uralla. Vierumäen Golfseuraa edustava Eetu Tiainen oli yksi heistä.

”Ensimmäinen Mid Tourin osakilpailu ja tottakai hieman jännitti, minkälaista täällä on pelata ja varsinkin, kun heti Nordcenter ja Fream. Mielelläni pelaisin enemmänkin näitä kilpailuja ja seuraavana tarkoitus lähteä Kytäjälle mukaan, jos mahtuu”. Tässä vaiheessa Eetulle kerrottin, että Kytäjän kilpailuun otetaan mukaan 312 pelaaja, joten ei huolen häivääkään, etteikö mahtuisi. Eetu kiitteli hyvää ilmapiiriä ja että kaikki ovat samalla viivalla ja samanarvoisia, sen verta paljon kokemusta on kentällä varsinkin, kun tourilla on vieläkin pelaajia, joilla on lukuisa määrä kilpailuja FAT-ajoista lähtien (Finnish Amateur Tour).

Tiedossa oli, että lauantaina sataa vettä ja tulee. Ei yllättänyt Suomen kesässä. Urhoollisesti kenttää lähdettiin silti kiertämään klo 8:00 ja keli rokotti tulostasoa oikein kunnolla, sillä ensimmäisen päivän jälkeen kärjessä oltiin tuloksella 75 (+3). Vuosaari Golfia edustava Henrik Kontro, Peuramaa Golfia edustava Väinö Leppäniemi ja Espoo Ringside Golfia edustava Jussi Sahravuo pääsivät sunnuntaille tasatuloksessa taistelemaan tuulimyllyjä vastaan. Olosuhteiden vuoksi cut-rajaksi tuli 87 lyöntiä (+15), joka on varmasti tourin uusi ”ennätys”.

Sunnuntai valkeni ja tiedossa oli varmasti Moving day, koska luvassa oli aurinkoa ja tuulta. Kontro ja Sahravuo aloittivat hieman haparoiden ja Leppäniemi pääsi alkuväylillä ottamaan hieman kaulaa kuuden parin aloituksella. Mutta koska pelataan Nordcenterissä ja Freamilla, mikää ei ole varmaa, ennenkuin 18. reiän mäki on selvitetty ja tulokset valmiina.

Henrik sai takaysillä oman pelinsä uomiin ja Väinön seikkaillessa Henrik siirtyi lopullisesti johtoon, minkä hän piti kilpailun loppuun saakka. Voitto irtosi viiden lyönnin marginaalilla tuloksella 75+74, 149 lyöntiä (+5). Väinö Leppäniemi piti toisen sijansa ja kolmanneksi nousi 74 lyönnin kierroksella Espoo Ringsiden Timo Tuunanen. Nordcenter oma pelaaja Stenka Karlsson sai myös juonen päästä kiinni ensimmäisen kierroksen jälkeen ja 76 lyönnin kierros nosti hänet jaetulle kolmannelle sijalle Henri Lipsasen kanssa.

Nordcenter tosiaan näytti mahtinsa pelaajille, joten seuraavalla kerralla jokaisen on aika helppo laittaa tavoite aika paljon korkeammalle.

Tulokset Nordcenter Mid Tour 2

Kiitos paljon Nordcenterille ja henkilökunnalle, että saimme tulle teille sekä kilpailunjohtaja/päätuomari Arto Teittiselle hienosti hoidetusta hommasta unohtamatta Arton aisaparia JP Salakaria tuomaroinnista.

JP pääsi samalla kokemaan jotain uutta tuomariuransa aikana.

”Minun tuomarin matkamittarissa on jo sen verran paljon maileja että juuri mikään ei enää yllätä, mutta tänään kysyttiin vapautusta luurangosta raffissa…

Tästäkin tilanteesa selvittiin ammattitaidoilla eteenpäin!

Mid Tour jatkaa seuraavaksi Kytäjälle, jossa pelataan kahdella kentällä Mid BMW Championship 2.-3.7.2022. Kilpailussa ovat mukana Mid Tour, Mid Tour M40 ja Ladies Md Tour, joten ensimmäistä kertaa koko poppoo on kasassa. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 27.6.2022 klo 18:00. Sunnuntaina on luvassa myös kutsuvieraskilpailu, joka pelataa am/pro-am tyylisesti joukkuekilpailuna. Kutsuvieraat pelaavat kärkiryhmien kanssa kaikissa sarjoissa.

Ilmoittautuminen Kytäjä Golf Mid BMW Championship 2.-3.7.2022