Ladies Mid Tour
Nurmijärven yhden päivän urakka oli Saana Pakosen ylivoimaa!

Nurmijärven yhden päivän urakka oli Saana Pakosen ylivoimaa!

Viime vuonna testattiin ensimämmäistä kertaa yksipäiväistä kilpailua. Formaatti sai hyvän vastaanoton ja sitä päätettiin jatkaa myös kaudelle 2021. Tämän kauden ainoa yksipäiväinen kilpailu järjestettiin Nurmijärven A+B radoilla.

Nurmijärvellä on välitön tunnelma ja upea joukko vapaaehtoisia, jotka olivat saapuneet forecaddeiksi. Meillä oli myös ilo ja kunnia saada kentän toimitusjohtaja Kari Piippo startteriksi. Rento tunnelma oli taattu startterin puheiden jälkeen.


Kenttä oli sateisesta viikosta huolimatta onnistuttu virittämään loistavaan kuntoon. Kenttämestari nähtiin kisa-aamuna jyräämässä griinejä, jotka olivatkin virheettömät! Pelaajat kiittelivät erityisesti griinien kuntoa niin kilpailun tuoksinnassa, kuin sen jälkeenkin.

Moni pohti kestääkö kisakunto kahta kierrosta, mutta kaikki 36 lähtöviivalle ilmestynyttä pelaajaa tiettävästi pääsivät perille asti omin voimin. Osa olisi ollut valmiina jatkamaan vielä kolmannen kierroksen maratonhengessä. Osa kilpailun suolasta on se, että pääsee samalla höyryllä ottamaan niskalenkkiä kentästä uudelleen. Tällä kertaa kakkoskierroksen revanssin toi tulosta neljälletoista pelaajalle, jotka teki paremman tuloksen toiselle kierrokselle.

Kilpailun ensimmäisen kierroksen jälkeen tilanne kärjessä oli tasainen. Ensimmäisen ja toisen sijan välillä oli kolmen lyönnin ero. Kärkisijoista kamppaili Saana Pakonen (+1), jonka perässä Anniina Paatsama ja Katri Hynninen olivat molemmat pelattuaan kaksi lyöntiä enemmän. Toisen kierroksen aikana ero kuitenkin kasvoi pikkuhiljaa ja lopulta Saanan kahden kierroksen upea tulos oli +3 (73+74 = 147). Anniina ja Katri puolestaan päätyivät pelaamaan tismalleen samat tulokset +11 (76+79=155).Palkitut:
Scratch

  1. Saana Pakonen
  2. Anniina Paatsama
  3. Katri Hynninen

HCP

Henna Mäkiaho

Paras yli 40

Katri Hynninen

Lisäksi palkittiin scratch-sarjan neljäs Sonja Pakonen.
Kaikki palkitut palkitaan Golf Centerin lahjakortein.

Kiitos Nurmijärvi upeista puitteista ja järjestelyistä! Nähdään taas!

Ladies Mid Tour taasen jatkuu Ringsidessa 29.-20.6. yhdessä isosiskojen kanssa. Ilmoittautuminen on auki 10.6. saakka.
Suomen Golfliitto kalenterissa.

Mid Toimikunta/ Mari