Tuomo Paavola ja Tuomas Pollari nappasivat jaetun paalupaikan Vierumäen finaalissa. Kärkitulokseen oikeuttaa avauskierroksen loppuvaiheilla tulos -2 ja tulostaulu näyttää vakavasti siltä, ettei uusia parin alituksia helposti ole tulossa.

Kokenut Paavola on vielä kiinni jopa ranking-voitossa jos hän nappaa täydet 750 pistettä Vierumäen finaalissa. Erityisesti lähipeli oli tänään kultaisen kosketuksen toimintaa.

”Tänään pysyi kyllä tulos hienosti kasassa lähipelillä. Ainoa bogi johtui vinosta avauksesta, jota enää edes lähipeli ei kyennyt paikkaamaan”, Kotkan supertähti pohti kierroksen jälkeen.

Paavola oli aikanaan Vierumäellä pelatussa mid-kisassa uusinnassa, mutta taipui silloin Andy Fowleylle viidennellä uusintareiällä. Kenties huomenna on uusi mahdollisuus nostaa pystiä Cookella.

Tuomas Pollari on jälleen ”uusi” Rinkun mies, joka tavoittelee paikkaa seuran kivikovaan joukkue-sm -joukkueeseen. Pollari painoi päivän suurimman birdie-määrän kuuden täysosuman myötä.

Pollari tavoittelee uransa ensimmäistä Mid Tourin osakilpailun voittoa. Viime kilpailussa Pollarin hyvä ystävä Matti Meriläinen nappasi voiton.

Rinkun osalta kilpailu lähti muutenkin vauhdikkaasti käyntiin, sillä kolmatta sijaa jakavat Juha Kolari ja Nikke Tyry tuloksessa -1. Par-tuloksen maaliin pelasi Jani Hietanen.

Ranking-johtaja Antti Ulvio lopetti tuplaan ja pelasi tuloksen +1. Tällä hetkellä Ulvio on tiukimmin kiinni rankingin voitossa.

Kentällä on vielä pelaajia, joten urotekoja on varmasti luvassa vielä päivän viimeisen parin tunnin aikana.

Naisten puolella kärjessä mennään kahden lyönnin välein. Katja Riipi pelasi vahvan tuloksen 77, jolla pitää rankingin tulevan voittajan Milla Hallanoron kahden lyönnin takamatkalla. Kolmantena on Katri Hynninen (+9) ja neljäntenä Päivi Vanttaja (+11).

Jos olette Vierumäellä ja etsitte tekemistä loppupäiväksi, on tennishallilla todenteolla ”actionia” niin perinteisen kuin padel-kentän puolella!

Category
Tags

Comments are closed