Mid Tourin kauden kuudes osakilpailu pelattiin Nordcenterin Fream kentällä viikonloppuna. Lauantaina kierros saatiin menemään hyvin läpi loistokunnossa olleella kentällä. Kova ja puuskittainen tuuli vaikeutti pelaajia koko päivän ja tulostaso jäi sen vuoksi vaatimattomaksi.

Kierroksen päätyttyä aloitettin tarkkailemaan kaikkia mahdollisia sääennusteita ja soittoja ilmatieteenlaitokselle käytiin useaan otteeseen, koska lounaasta saapuva suuri ukkosrintama oli tulossa sunnuntaina suoraan kentän päälle. Ennusteet näyttivät niin heikoilta, että Mid Tourin toimikunta ja tuomaristo kokoontuivat lauantai-iltana ja tekivät päätöksen, että sunnuntain kierros tultaisiin perumaan ja ensimmäisen kierroksen tulokset jäisivät voimaan. Perusteena oli, että olisi liian suuri riski päästää pelaajat kentälle, koska kentän evakuoiminen nopeasti olisi vaikeaa joiltakin väyliltä. Ennuste kävikin toteen ja kentän yli pyyhälsi sunnuntain aikana useampi ukkosrintama.

Toisen kerran historian aikana Mid Tourin osakilpailun voitto jaettiin, koska uusintareikiä ei päästy pelaamaan. Petri Syrjänen (Master Golf) ja Sami Orakoski (Pickala Golf) pelasivat vaikeissa olosuhteissa hienot 72 lyönnin kierrokset (par) ja herroille uran ensimmäiset Mid Tourin voitot. Kolmanneksi sijoittui Peuramaa Golfin Jyri Siivonen (+1) ja neljänneksi Jouko Piik (+3). Kilpailusta jaettiin pelaajille puolikkaat rankingpisteet.

 

Mid Tour kiittää Nordcenterin koko henkilökuntaa hyvin järjestetystä kilpailusta. Kelit vaan eivät suosineet tällä kertaa pelaajia.

Tulokset >>

Mid Tour jatkuu vielä kauden viimeisellä finaaliosakilpailulla Kuusakoski Golfissa 8.-9.9., jonne otetaan mukaan 78 miespelaajaa .Ilmoittautuminen on avautunut ja päättyy 30.8. klo 18:00.

Perinteinen Suomi-Ruotsi maaottelu pelataan Kytäjällä 26.-27.8. ja Suomi lähtee taistelemaan kovalla joukkueella niin miehissä kuin naisissa. Maaottelun tulospalveluna käytetään Gamebookia ja linkki tulospalveluun tulee Mid Tourin sivulle kilpailuviikolla.

Miesten ja naisten maaottelun maajoukkue >>

Maaottelun aikataulu >>