Uutiset
Peuramaa voittoon Aulangolla

Peuramaa voittoon Aulangolla

Naisten kausi huipentui viimeiseen tapahtumaan eli joukkueiden väliseen Suomen mestaruusmitaleiden ratkomiseen 17 joukkueen voimin Aulangolla.

Aulangon kaunis kenttämiljöö vastaanotti midinaiset todella hyväkuntoisena. Klubin palveluista täyskymppi järjestävälle seuralle! Naiset tunsivat itsensä todella tervetulleiksi, vaikka veimme syksyisin niin arvokasta peliaikaa viikonlopulta.

Vaikka viikonlopun keli oli paikoitellen hyytävän kylmä, oli tunnelma lämmin ja oikeanlaisella varustuksella (pipo, talvihanskat, aluspaita ja kerrospukeutuminen) pysyivät pelaajat lämpimänä ja tuloksentekokykyisinä.Lauantaina ensimmäiseksi pelattiin pelimuodoista Fourball, jonka sekä Peuramaa (Henna Mäkiaho & Anniina Paatsama) että Pickala (Milla Hallanoro & Katri Hynninen) pelasivat tulokseen 71 (-1). Kärjen perässä oli tasaista. Kolmen lyönnin päässä tulivat tasatuloksella Keimola (Saana Pakonen & Laura Strömberg) ja Archipelagia (Nina Katajainen & Elina Niitynpää). Iltapäiväin peleissä tilanne alkoi elää voimmakkaammin ja erojakin alkoi syntyä selkeämmin. Foursomessa kotikentällään pelaava ja Suomen mestaruutta puolustava Aulanko (Minna Vuorenpää & Maija Korpi) vastasi kierroksen kovimmasta tuloksesta. Perässä seurasi Peuramaa, Pickala ja Sarfvik.

Sunnuntain singeleihin lähdettiin Peuramaan johtaessa kahdella lyönnillä Pickalaan nähden ja kolmannelta paikalta ponnisti Aulanko. Singeleistä lopputulokseen valittiin maksimissaan kolmen pelaajan pelatessa, kahden parhaan tulos.

Suomen mestaruus sai arvoisensa jännittävän loppuratkaisun. Peuramaa (joukkueella Anniina Paatsama, Elisa Murtonen ja Henna Mäkiaho) sekä Pickala (joukkueella Milla Hallanoro, Katri Hynninen ja Jannica Lehtonen) pelasiva yksilöpelinsä niin tasaisesti, että kahdelle viimeiselle pelirymälle oli tarjolla ratkaisijan viitat. Kun Katri onnistui upottamaan viimeisellä putillaan parin ja Elisa teki viimeiselle väylälle boygeyn oli peli tasan. Viimeisessä ryhmässä Milla ja Anniina ratkoivat seurojen välejä pelinsä viimeisillä puteilla. Millalla jäi lähestymisen jälkeen lähes niin pitkä putti, kuin griinillä oli mahdollista. Anniina puolestaan lähestyi neljään metriin lipusta. Kumpikaan ei onnistunut upottamaan birdieputtejaan ja molempien tehdessä parin, lähdettiin Millan ja Anniinan toimesta ratkomaan mestaruutta.

Uusinta oli jännittävä thrilleri, jossa Anniina ratkaisi mestaruuden Peuramaalle tap-in parilla. Joukkueen voittopuheessa Anniina myönsi, että lopussa hieman jännitti ja finaaliviikonlopun muistot viimeisen väylän epäonnesta tulivat mieleen, mutta nyt saatiin balsamia haavoille. Hän myös kiitti joukkuettaan upeasta venymisestä. Voittajajoukkueen kokoonpano oli Anniina Paatsama, Henna Mäkiaho ja Elisa Murtonen.


Useamman Suomen mestaruuden voittanut Pickalan joukkue oli tänä vuonna hopealla joukkueellaan Milla Hallanoro, Katri Hynninen ja Jannica Lehtonen. Pronssile joukkueensa pelasi viimevuonnakin mitaleita juhlinut Sarfvik joukkueella Anna Happonen, Satu Vuorinen ja Nelli Vaara.


Tämä kausi on ollu Ladies Mid Tourilla huikea! Kiitos kaikille osallistujille ja ensi kaudella nähdään!