Mielettömän upea kisaviikonloppu Nevaksessa takana!

Sunnuntain singeleihin lähdettiin ihanassa kesäaamussa ja upeassa auringon paisteessa. Tunnelma oli rento ja hauskaakin nähtiin joillain olevan.

Lauantain jälkeen pelaamaan lähdettiin tiukasta asetelmasta Lakesiden ja Pickalan ollessa tasatuloksessa. Muutkaan kärkijoukkueet eivät olleet mahdottoman kaukana, joten sunnuntai antoi vielä mahdollisuuksia monelle!

Singelit toivat kuitenkin selvän eron joukkueiden välille. Kahden hengen joukkueella (Emmi Lehtoviita – Anu Alppi) liikkeellä ollut LGV ei aivan saanut peliään sunnuntaina sujumaan pelikirjan mukaan, mutta kotiiviemisiksi tuli kuitenkin hopeamitalit.

Pickala laittoi peliin parastaan ja saa kantaa hallitsevan Suomen mestarin titteliä seuraavan vuoden ajan. Onnea PGC voitokas joukkue Marika Soravuo, Katri Hynninen, Sanna Haavisto ja Katja Riipi!

Pronssia mukaansa nappasi HGK joukkue Henriette Heikel, Kristiina Lassila, Hanna Michelsson ja Gitta Kauppi.

Onnea kaikille mitalisteille!

Yhteenvetona viikonlopusta:

Nevas on kaunis ja pelattava kenttä. Haasteita riitti, mutta väylät antoivat mahdollisiuuden onnistumisille.  Nevaksen henki ylitti kaikki odotukset! Henkilökunta varmisti kaikin keinoin, että midinaiset nauttivat joka hetkestä kentän vieraana.

Tuomarillekin saatiin kisan aikana kerrankin töitä, kun Porin golfkerho teki kesäretken paikalliseen metsikköön (eikä vain kerran). Nähtiinpä tuomari auttamassa voittajajoukkuettakin.

Toimitusjohtajakaan ei ollut turhaan hommissa, sillä hän oppi viikonlopun aikana jotain uutta. Nimittäin sen, että naisten upeita draiveja kuuluu kehua ihaniksi.

Kiitos ihan jokaiselle mukana olleelle pelaajalle, vapaaehtoisille, tuomarille sekä kentän upealle henkilökunnalle onnistuneesta viikonlopusta!

Seuraavan kerran tavataan 6.-7.7.2019 Lohjalla. Kenttänä Pyhä Lauri ja ilmoittautuminen on auki 27.6.2019 klo 18 asti. Kaikki mukaan ja kaveri kans!

Pickalan kultajoukkue Katri Hynninen, Marika Soravuo,  Katja Riipi ja Sanna Haavisto.
Lakesiden hopeamitalistkt Emmi Lehtoviita ja Anu Alppi.
HGK ja pronssimitalit kädessä Hanna Michelsson, Gitta Kauppi, Henriette Heikel ja Kristiina Lassila.